مرتب سازی براساس:
گرمابه حاج داداش با مساحتی معادل 2500 متر مربع و 400 مت مربع زیر بنا، از بنای تاریخی ارزشمندی است که در دل بازار زنجان قرار گرفته و امروزه به عنوان سفره خانه مورد بهره برداری قرا گرفته است. این گرمابه از دیگر مکان های تاریخی-گردشگری بازار زنجان به محسوب می شود.
زورخانه پهلوان پور قدیمی ترین زورخانه فعال تهران است که از سال 1304 به همت حمزه علی پهلوان پور فعالیتش را در محله حسن آباد تهران آغاز کرد. حمزه علی پهلوان پور فردی خَیّر بود که تمام درآمدش را صرف زورخانه و نیازمندان می کرد.
کاشان سرشار از آثار ارزشمند تاریخی است، این آثار نمایانگر فرهنگ غنی و تاریخ مردمان آن است. کاروانسرا سَن سَن یکی از همین آثار است و می تواند ذوق و هنر معماران قدیم ایران را به شما نشان دهد.
جاذبه های طبیعی استان مازندران از مهمترین مقاصد گردشگری شمال کشور هستند که به دلیل مناظر و طبیعت زیبا و همچنین آب و هوای معتدل خود شناخته شده هستند. غار باد لکلک پچت از مکان های دیدنی در شهرستان بهشهر این استان است.
باغ پهلوان پور میراث به جا مانده علی پهلوان پور، تاجر و پهلوان نام آور یزدی است و به اندازه ای چشم نواز و باشکوه می باشد که در سازمان جهانی یونسکو نیز به ثبت رسیده است.این باغ برگرفته از هندسه باغ های ایرانی، مساحت 5 هکتاری را به خود اختصاص داده است.
موزه شهدا اصفهان در سال 1381 خورشیدی برای ترویج فرهنگ شهدا و ایثارگری و همچنین زنده نگه داشتن یاد ایشان و انتقال مفاهیم دفاع مقدس به نسل جوان تاسیس شد. این موزه به جمع آوری اسناد و مدارک مربوط به سال های جنگ و معرفی سلوک شهدا می پردازد.
خانه نیما یوشیج بنایی مطعلق به دوران قاجار می باشد. این بنا در عین سادگی، در بر دارنده خاطرات و فراز و نشیب های علی اسفندیاری است. موزه نیما یوشیج با نما سفید رنگش، خانه ای آبا و اجدادی است و ناظم الایاله در سال 1171 خورشیدی آن را ساخت.
یکی از این مکان های گردشگری شهرستان طالقان، خانه ای است خشت و گلی و محل زندگی عالم بزرگ و دانا، آیت الله طالقانی بوده است. آیت الله طالقانی بنا بر وصیتشان خانه را به مکانی برای تعلیم و آموزش مردم روستای خود در نظر گرفت و پس از 20 سال تبدیل به موزه گشت.
میدان مشق از قدیمی ترین بخش های پایتخت است. این میدان در دوره قاجاریه به دستور فتعلی شاه، به عنوان منطقه ای نظامی ساخته شد. قدیمی ترین بخش آن عمارت قزاقخانه است و در سال 1242 خورشیدی ساخته شد. نام میدان از مارش فرانسوی گرفته شده است.
کاخ مظفری دارآباد در انتهای خیابان دارآباد در داخل بیمارستان مسیح دانشوری از دوره مظفرالدین شاه قاجار به یادگار مانده است. زمانی که مظفرالدین شاه در تبریز به بیماری سل مبتلا شد، طبیان دربار متفق القول بر این اعتقاد بودند که ایشان باید در جایی خوش آب و هوا زندگی نمایند.