مرتب سازی براساس:
پادگان حر و دانشگاه جنگ فعلی زمانی کاخ شاهان قاجاری در خارج از تهران بوده و بخشی از این کاخ به خیابان تبدیل شده است. میدان حر کنونی یا همان میدان باغشاه در زمانی قسمتی از این باغ به شمار می رفته است.
در جنوب غربی جزیره کیش، روستایی قدیمی به اسم باغو به چشم می خورد. آنچه از اسناد قدیمی به دست آمده، نشان دهنده آن است که تاریخچه روستای باغو به قبل از دوره قاجار باز می گردد اما تاریخ دقیق آن موجود نیست. روستای باغو در میان انبوهی از پوشش گیاهی و درختان بسیار زیبای کهنسال و بومی نظیر درخت لور قرار گرفته است.
جاذبه های طبیعی استان مازندران از مهمترین مقاصد گردشگری شمال کشور هستند که به دلیل مناظر و طبیعت زیبا و همچنین آب و هوای معتدل خود شناخته شده هستند. باغ سرخ آباد یکی از روستاهای دیدنی در شهرستان سوادکوه این استان است.
قلعه باقرآباد اثری به جا مانده از دوران قاجار می باشد که در تاریخ 22 مرداد سال 1384 با شماره 13000 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این قلعه باشکوه به فرمان شخصی به نام عبدالرحیم خان ساخته شده است.
قلعه باقر آباد بافق با قدمتی بیش از یک قرن از بناهای بسیار زیبا دروه قاجاریه است که به دستور عبدالرحیم خان فرزند محمد تقی خان بافقی ساخته شد. تمام این ساختمان به طور همزمان ساخته نشد و در ابتدا برج شمالی آن با دو طبقه و ارتفاع 8 متر ساخته شد.
لار در گذشته به بخش بزرگی از جنوب ایران گفته می شده و در دوره صفویه دارای حکومتی نیمه مستتقل بوده است. عمارت باغ نشاط در دل باغ نشاط قرار دارد و محل حکمرانی حاکم وقت لار در دوره خود بوده است و پس از دوره صفویه نیز این باغ کاربری خود را حفظ کرد و محل حکمرانی لار باقی ماند.
قنات باغ زارچ در شهر تاریخی یزد با قدمتی متعلق به قرن چهارم هجری قمری، به عنوان بزرگترین قنات جهان در فهرست میراث فرهنگی ایران و سازمان یونسکو به ثبت رسیده است. از دیگر ویژگی های قنات زارچ که می توان به عنوان سندی بر قدمت پیش از اسلام آن اشاره کرد.
مجموعه باغ خان اثری به جا مانده از دوران قاجار می باشد که با شماره 3806 در تاریخ 18 اردیبشهت سال 1380 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این باغ به دستور محمد خان والی در سال 1232 ساخته شد.
مسجد جامع بفروییه یا مسجد حاجی ملک در محله پایین بخش بفروییه شهر میبد قرار دارد. این مسجد نیز از قسمت های مختلفی چون گرمخانه مخصوص فصل های سرد و ایوان و تابستان خانه تشکیل شده. این بنا با خشت و گل ساخته شده و تنها قسمت کوچکی از قسمت شرقی بام آجری است.
این بنا که متصل به یک مدرسه است مربوط به دوره قاجار است، و در تاریخ ۱۵ دی ماه سال 1375 با شماره ثبت ۱۸۲۸ در فهرست آثار ملی ثبت شده است. این مسجد که توسط ملا محمد باقر بنا شده دارای بخش تابستانه و زمستانه است.