• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  •  موزه برادران امیدوار شهرستان تهران استان تهران
  •  موزه برادران امیدوار شهرستان تهران استان تهران


موزه برادران امیدوار

نام مرکز دیدنی

Omidvar Brothers' Museum

نوع مرکز دیدنی

موزه تاریخی

استان

شهرستان

تهران

منطقه

زعفرانیه و دربند

ناحیه

شمال شهر

مدت زمان بازدید

1 ساعت

ساعت بازدید

نیمه اول سال از ساعت 09:00 صبح الی 18:45, نیمه دوم سال از ساعت 9:00 صبح الی 16:30

نرخ قیمت ورودی

ارزان

متوسط قیمت بلیط

2،000 تومان

آدرس

تهران، خیابان ولی عصر، خیابان زعفرانیه، خیابان شهید فلاحی نژاد، مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد

عیسی امیدوار و عبدالله امیدوار برادرانی که نخستین جهان گردان ایرانی محسوب می شوند با کوهنوردی جهانگرد شدند!
این دو برادر با نام برادران امیدوار شناخته می شوند و در دوران جوانی عضو باشگاه های کوه نوردی و غار نوردی شدند. در نتیجه باعث شد با همین هدف به کشور ها و شهر های دیگر سفر کنند. در یکی از این سفر ها با لیونل برانس ملاقات کردند که قصد داشت از پاریس تا ویتنام رکاب بزند. این ملاقات جرقه ی جهان گردی این برادرها شد.
هر یک از برادران ابتدا به تنهایی شروع به رکاب زدن در شهر های مرزی ایران و کشور های همسایه کردند اما پس از باز گشت با 90 دلار و 2 موتور سیکلتی که پدرشان خریده بود سفری را آغاز کردند. این ماجراجویی ها 10 سال طول کشید و تجربه جهان گردی منحصر به فردی را به آن ها هدیه کرد. این تجربه جهان گردی از آن رو خاص هست که هیچ عجله ای در آن نبوده. برادران امیدوار با رسیدن به هر آبادی، شهر، یا حتی قبیله ای در آنجا توقف می کردند، با مردم آن معاشرت می کردند، به تحقیق و جست و جو درباره شیوه زندگی مردم می پرداختند و به عبارتی با آن مردم زندگی می کردند.
برادران امیدوار 7 سال بعد از شروع سفرشان به ایران باز گشتند اما، مجددا بار سفر بربستند و 3 سال دیگر با سیتروئن دو سیلند اهدایی کمپانی در نواحی آفریقا و آمازون به جهان گردی پرداختند. در تمام این سالها با برگزاری نمایشگاه از عکسهایشان و نوشتن مقالات هزینه های سفر را فراهم می کردند که دست آورد مجموع این 10 سال سفر اکنون با نام موزه برادران امیدوار، اولین موزه مردم شناسی در ایران است.
برادران امیدوار اشیایی شامل سر بریده انسان، عاج فیل، جمجمه میمون و شامپانزه، پای فیل ، ادوات موسیقی قبایل بدوی، فسیل ها و مرجان های مربوط به میلیون ها سال پیش، ادوات شکار بومیان آمازون و اسکیمو ها، ظرف های سفالی اینکا ها، حیوانات و حشرات تاکسیدرمی شده و عکس ها و تصاویر بسیار زیادی که خود ثبت کرده اند را از سراسر دنیا جمع آوری کرده و به ایران آورده اند که اکنون در موزه برادران امیدوار در محل کالسکه خانه سلطنتی کاخ سعد آباد به نمایش عموم در آمده است.
تمام این هدایای جهانی که برادران امیدوار از سراسر دنیا به ایران آورده اند در 2 نگار خانه قابل بازدید هستند و در نگار خانه سوم قسمت هایی از فیلمی که این برادرها از سفر ده ساله ی خود در 16 ساعت تهیه کرده اند به نمایش در می آید.

نکته: نرخ بلیط ورودی مجموعه کاخ سعد آباد، مبلغ 2،500 تومان می باشد.


نقشه و موقعیت جغرافیایی

مشاهده دیدنی های اطراف روی نقشه

آب و هوا

دیدنی های نزدیک به موزه برادران امیدوار

تفریحات نزدیک به موزه برادران امیدوار

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

ایران گردی
محبوبترین دیدنی های ایران

مقاله های گردشگری

آشنایی با بهترین مقاصد گردشگری در سال ۲۰۲۶ (قسمت دوم)

لیست «بهترین مقاصد گردشگری در سال ۲۰۲۶» یادآور این تضاد است که جهان ما هم بسیار بزرگ و هم بسیار کوچک است. هر سال موفق می‌ شویم اطلاعاتی از مکان‌ هایی کشف کنیم که بسیاری از خوانندگان هنوز به بازدید از آن‌ها فکر نکرده‌ اند؛ و در عین حال، بازآفرینی و نوآوری، داستانی پرتکرار در مقاصد شناخته‌ شده است که همیشه چیزی تازه برای ارائه دارند.

متن کامل مقاله

آشنایی با بهترین مقاصد گردشگری در سال ۲۰۲۶ (قسمت اول)

لیست «بهترین مقاصد گردشگری در سال ۲۰۲۶» یادآور این تضاد است که جهان ما هم بسیار بزرگ و هم بسیار کوچک است. هر سال موفق می‌ شویم اطلاعاتی از مکان‌ هایی کشف کنیم که بسیاری از خوانندگان هنوز به بازدید از آن‌ها فکر نکرده‌ اند؛ و در عین حال، بازآفرینی و نوآوری، داستانی پرتکرار در مقاصد شناخته‌ شده است که همیشه چیزی تازه برای ارائه دارند.

متن کامل مقاله

معرفی ۱۰ مورد از بهترین دستشویی‌ های فرودگاهی جهان در سال ۲۰۲۵

این رتبه‌ بندی اولیه که بر اساس ارزیابی ۲۳۵ فرودگاه توسط تیم‌ های بازرسی اسکای‌ ترکس انجام شده، کیفیت دستشویی‌ ها را به‌ عنوان معیاری معتبر برای سنجش برتری فرودگاه‌ ها معرفی می‌ کند.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید