• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • شهر ابوظبی در کشور امارات متحده عربی - توریستگاه
  • شهر ابوظبی در کشور امارات متحده عربی - توریستگاه
  • شهر ابوظبی در کشور امارات متحده عربی - توریستگاه
  • شهر ابوظبی در کشور امارات متحده عربی - توریستگاه
  • شهر ابوظبی در کشور امارات متحده عربی - توریستگاه
  • شهر ابوظبی در کشور امارات متحده عربی - توریستگاه
  • شهر ابوظبی در کشور امارات متحده عربی - توریستگاه
  • شهر ابوظبی در کشور امارات متحده عربی - توریستگاه
  • شهر ابوظبی در کشور امارات متحده عربی - توریستگاه
  • شهر ابوظبی در کشور امارات متحده عربی - توریستگاه
  • شهر ابوظبی در کشور امارات متحده عربی - توریستگاه
  • شهر ابوظبی در کشور امارات متحده عربی - توریستگاه
  • شهر ابوظبی در کشور امارات متحده عربی - توریستگاه
  • شهر ابوظبی در کشور امارات متحده عربی - توریستگاه
  • شهر ابوظبی در کشور امارات متحده عربی - توریستگاه

آشنایی با ابوظبی



پایتخت

اقلیم آب و هوایی

گرم و خشک

وسایل حمل و نقل

خطوط اتوبوسرانی,تاکسی,اتوبوس دریایی,دوچرخه

مساحت

375 کیلومتر مربع

جمعیت

1,450,000 نفر

زمان پرواز از تهران

2.15 ساعت
موقعیت جغرافیایی و اطلاعات شهر ابوظبی
امارت ابوظبی یکی از هفت اماراتی است که امارات متحده عربی (امارات) را تشکیل می دهند. این امارت با مساحت 67،340 کیلومتر مربع بزرگترین امیرنشین است و تقریبا 87 درصد از کل مساحت این کشور را به خود اختصاص داده است. شهر ابوظبی در جزیره ای در خلیج فارس و در نزدیکی ساحل مرکزی غربی واقع شده است و بیشتر شهر و امارت به سرزمین اصلی متصل می باشد. ابوظبی همچنین دومین امارت پر جمعیت (پس از دبی) در میان هفت امارت است. شهر ابوظبی، که این امارت به نام آن نامگذاری شده است، هم مرکز امارت است و هم پایتخت امارات می باشد. 
در اوایل دهه 1970، دو تحول مهم بر وضعیت امارت ابوظبی تأثیر گذاشت. اولین مورد تأسیس امارات متحده عربی در دسامبر 1971 بود که ابوظبی به عنوان پایتخت سیاسی و اداری آن تعیین شد. مورد دوم افزایش شدید قیمت نفت پس از جنگ اکتبر 1973 بود که با تغییر روابط بین کشورها و شرکت های نفتی خارجی همراه شد و منجر به افزایش چشمگیر درآمدهای نفتی شد. مقر دفتر سرمایه گذاری ابوظبی، سومین صندوق ثروتمند بزرگ جهان در سال 2020 در این شهر قرار دارد. ابوظبی دفاتر دولتی محلی و فدرال را در خود جای داده و محل دولت امارات متحده عربی و شورای عالی نفت است. این شهر محل اقامت حاکم امارات متحده عربی است که از اعضای خانواده آل نهیان می باشد. برآورد تولید ناخالص داخلی (GDP) ابوظبی، در سال 2014، بالغ بر 960 میلیارد درهم (0.24 تریلیون یورو) بود. معدن و سوخت های فسیلی (شامل نفت خام و گاز طبیعی) بیشترین سهم را در تولید ناخالص داخلی (58.5 درصد در سال 2011) به خود اختصاص می دهد. صنایع مرتبط با ساخت و ساز نیز بزرگترین مشارکت کننده بعدی در اقتصاد این کشور هستند (10.1 درصد در سال 2011). سرانه تولید ناخالص داخلی در سال 2012 به 911.6 میلیارد درهم یا بیش از 100 هزار دلار آمریکا به ازای هر نفر رسید. در سال های اخیر، امارت ابوظبی به طور مداوم حدود 60 درصد از تولید ناخالص داخلی امارات متحده عربی را در اختیار داشته است، در حالی که جمعیت آن بر اساس سرشماری سال 2005 تنها 34 درصد از کل جمعیت امارات متحده عربی را تشکیل می دهد. ابوظبی حدود دو سوم اقتصاد تقریبا 400 میلیارد دلاری امارات متحده عربی را در اختیار دارد.

اقلیم آب و هوایی
ابوظبی دارای آب و هوای گرم و بیابانی است. در این شهر آسمان آبی آفتابی را می توان در طول سال انتظار داشت و ماه های ژوئن تا سپتامبر به طور کلی بسیار گرم و مرطوب هستند. حداکثر دمای هوا نیز به طور متوسط بالای 41 درجه سانتی گراد است. در این مدت، طوفان های شن به صورت متناوب رخ می دهند که در برخی موارد دید را به چند متر کاهش می دهند. 
فصل سردتر سال از ماه نوامبر تا مارس ادامه دارد و دمای هوا بین نسبتا گرم تا خنک متغیر است. این دوره همچنین با مه غلیظ و بارندگی در برخی روزها همراه است. به طور متوسط، ژانویه سردترین ماه و آگوست گرم ترین ماه سال است. با وجود سردترین ماه با میانگین دمای 18.8 درجه سانتی گراد، آب و هوای ابوظبی بسیار خشک است و نمی توان آن را به عنوان یک منطقه گرمسیری طبقه بندی کرد. 

تاریخچه ابوظبی
بخش هایی از ابوظبی از هزاران سال پیش مسکونی بوده و تاریخ اولیه آن مربوط به قبایل بادیه نشینی است که معیشت آن ها وابسته به گله داری و ماهیگیری بود. تاریخ منطقه باستانی البرائیمی یا طوام (که شامل العین امروزی است) در امارات با عمان مشترک است و ثابت شده که برای بیش از 7000 سال مسکونی بوده است. ریشه های پیدایش ابوظبی مدرن در ظهور یک کنفدراسیون مهم قبیله ای به نام بنی یاس در اواخر قرن 18 نهفته که کنترل دوبی را نیز به دست گرفت. هرچند در قرن نوزدهم، شاخه های دبی و ابوظبی از یکدیگر جدا شدند. 
در اواسط قرن بیستم، اقتصاد ابوظبی عمدتا با دامداری شتر و تولید خرما و سبزیجات در واحه های داخلی العین و لیوا و ماهیگیری و غواصی مروارید در سواحل شهر ابوظبی ادامه داشت که عمدتا در ماه های تابستان رونق می یافت. بیشتر خانه های شهر ابوظبی در این زمان از نخل ساخته شده بود و خانواده های ثروتمند در کلبه های گلی اقامت می کردند. رشد صنعت مروارید در نیمه اول قرن بیستم برای ساکنان ابوظبی مشکلاتی ایجاد کرد، زیرا مروارید بزرگترین کالای صادراتی و منبع اصلی درآمد مردم بود.
در سال 1939، شیخ شخبوط بن سلطان آل نهیان امتیازهای نفتی اعطا کرد و نفت برای اولین بار در سال 1958 در این کشور یافت شد. در ابتدا، پول نفت تأثیر ناچیزی بر اقتصاد داشت و تنها چند ساختمان بتنی کم ارتفاع در امارات ساخته شد و اولین جاده آسفالته نیز در سال 1961 تکمیل شد. اما شیخ شخبوط، مطمئن نبود که حق امتیاز نفت جدید دوام خواهد آورد و رویکرد محتاطانه ای را در پیش گرفت و صرفه جویی در درآمد را به جای سرمایه گذاری در توسعه امارات ترجیح داد. برادر او، شیخ زاید بن سلطان آل نهیان متوجه شده بود ثروت نفتی می تواند ابوظبی را متحول کند و از سوی خانواده حاکم نهیان تصمیم گرفته شد که باید به عنوان حاکم جایگزین او شود و چشم انداز خود را در مورد توسعه کشور عملی کند. به این ترتیب او در 6 آگوست 1966 و با کمک انگلیسی ها فرمانروای جدید شد.
با اعلام بریتانیا در سال 1968 مبنی بر خروج از منطقه خلیج فارس تا سال 1971، شیخ زاید اصلی ترین نیروی محرک در پیشرفت امارات شد. پس از استقلال امارات در سال 1971، سرازیر شدن ثروت نفت به منطقه ادامه یافت و کلبه های گلی سنتی به سرعت جای خود را به بانک ها، بوتیک ها و ساختمان های آسمان خراش مدرن دادند. 

غذا و نوشیدنی های ابوظبی

1. خوزی (Khuzi)
سفر به ابوظبی یا هر امارات دیگری در امارات متحده عربی بدون امتحان کردن این غذا کامل نمی شود. خوزی، که به نام غوزی نیز شناخته می شود، غذای ملی امارات متحده عربی است و در مناسبت های خاص سرو می شود، با این حال می توانید آن را در رستوران ها نیز بیابید. این یکی از محبوب ترین غذاهای ابوظبی است و به تنهایی یک وعده غذایی محسوب می شود. خوزی از گوشت گوسفند کبابی تهیه شده و بر روی برنج تند سرو، و با آجیل، کشمش و سبزیجات تزئین می شود. برای تهیه این غذا به طور سنتی از یک گوسفند یا بز کامل استفاده می شود، اما بسیاری از رستوران ها آن را به صورت تک نفره نیز سرو می کنند تا هر کس به تنهایی نیز بتواند از این غذای خوشمزه لذت ببرد. این غذا با مقدار زیادی از ادویه جات مانند هل، میخک، جوز هندی، دارچین، زعفران و بسیاری مواد دیگر تهیه می شود. 

2. المجبوس (Al Machboos)
این یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین غذاهایی است که در ابوظبی می توانید امتحان کنید. المجبوس با استفاده از برنج، گوشت گاو یا گوشت گوسفند، مرغ، میگو یا ماهی، پیاز، سبزیجات، ادویه جات و لیمو تهیه می شود. این غذا کاملا شبیه غذای هندی بریانی است، اما چیزی که آن را متمایز می کند وجود ادویه ها و طعم دهنده های معطری مانند زیره، هل، میخک، جوز هندی، دارچین، نخود، زعفران، زردچوبه، فلفل دلمه ای و بسیاری مواد دیگر است. برای تهیه آن ابتدا گوشت را در آب می جوشانند تا نرم شود و سپس ادویه ها را به تدریج به آن اضافه می کنند. با این حال، مزه واقعی آن با افزودن لیموهای خشک شده معروف به "لومی" به دست می آید. هنگامی که گوشت پخته شد آن را از قابلمه خارج کرده و برنج و سبزیجات را می پزند. بعد از پخت کامل برنج، گوشت را بصورت لایه ای بر روی آن قرار می دهند و معمولا با سس های تند گوجه فرنگی، فلفل قرمز و یا رایتا و سالاد سرو می شود.  

3. الهریس (Al Harees)
این یکی از غذاهای سنتی امارات است و مخصوصا در ماه مبارک رمضان، عید فطر، در عروسی ها و سایر مناسبت های خاص طبخ می شود. این غذا به نام جریش یا هریسا نیز شناخته می شود و مواد اصلی آن گندم و گوشت (ترجیحا مرغ یا بره) است. برای تهیه این غذا گندم را یک شب خیس می کنند و سپس آن را در آب با کره می جوشانند تا مانند فرنی غلیظ شود.  پس از پخت کامل گندم، تکه های گوشت، دارچین، نمک، فلفل و سایر ادویه جات و سبزیجات به آن اضافه می شود. 

4. شاوارمه (Shawarma)
این یکی از غذاهای معروفی است که بسیاری از قبل نام آن را شنیده یا احتمالا آن را خورده اند، اما شاوارمه ای که در اینجا می توانید امتحان کنید بسیار متفاوت خواهد بود. این غذای اصیل لبنانی در ابوظبی مورد علاقه بسیاری از مردم است. این غذا را می توانید در هر غرفه کنار خیابان یا حتی هتل ها و رستوران های محلی پیدا کنید. 

5. شتر شکم پر (Stuffed Camel)
این غذا در کتاب رکوردهای گینس، بزرگترین غذای جهان محسوب می شود! برای تهیه آن شکم شتر را با یک بره پر می کنند که شکم خود بره نیز با یک یا چند مرغ پر می شود، که بیشتر از برنج و تخم مرغ یا گاهی ماهی استفاده می شود (حالا می فهمید که چرا این بزرگترین غذای جهان محسوب می شود!) این غذا فقط برای مناسبت های خاص مانند عروسی یک شیخ یا در مراسم فرهنگی بادیه نشینی سرو می شود. 

6. بلالیط (Balaleet)
بلالیط یک غذای سنتی شیرین و خوش طعم است که در امارات بسیار محبوب می باشد. برای تهیه آن از ورمیشل، شکر، آجیل، زعفران، گلاب، هل، دارچین و پسته استفاده می شود و روی آن املت تخم مرغ قرار می گیرد. این غذا چه شیرین و چه نمکی، یک غذای اصلی برای صبحانه است اما اغلب به عنوان دسر نیز سرو می شود.

7. ترید (Thereed)
ترید یک خورش آبدار است که در آن گوشت مرغ یا گوشت گوسفند و سبزیجات وجود دارد. این یک غذای محبوب است و در هنگام افطار در ماه رمضان به عنوان غذای اصلی سرو می شود. این غذا بسیار تند است و عموما با رقاق (نان تخت اماراتی نازک) سرو می شود.

8. لقیمات (Luqaimat)
لقیمات محبوب ترین دسر اماراتی است و شامل کوفته های ترد کوچکی می شود که در شربت خرما شیرین و چسبناک می شوند. لقیمات به ویژه در ماه رمضان بسیار مصرف می شود و مواد تشکیل دهنده آن شامل آرد، مخمر، شیر، کره، شکر، زعفران و هل است که به شکل خمیر نرم درآمده و به صورت گلوله های زیبا و طلایی سرخ می شوند. سپس این توپ ها را در یک شربت چسبناک خرما که به دیبس معروف است آغشته می کنند. لقیمات راهی عالی برای پایان دادن به یک غذای اماراتی است. 

9. المدروبه (Al Madrooba) 
مدروبه یک غذای دریایی محبوب اماراتی در ابوظبی است که از ماهی، ادویه جات و سس های غلیظ تشکیل شده است. این غذا معمولا با نان پیتا یا رقاق سرو می شود.  این بهترین غذا برای کسانی است که به دنبال غذاهای دریایی واقعا خوشمزه هستند.

10. صالونه (Saloona)
صالونه یک خورشت گوشت محلی است که از سبزیجات، مرغ  یا گوسفند تشکیل شده و با برنج آب پز سرو می شود. این غذا ادویه جات زیادی ندارد اما بسیار سالم و خوشمزه است. با این حال بسیاری از رستوران ها انواع مختلف این غذا را می فروشند که ادویه بیشتری در آن استفاده شده است.

11. تبوله (Tabbouleh)
تبوله یک سالاد محبوب در ابوظبی است که از پیاز سبز، گوجه فرنگی، خیار، جعفری و گندم ریز شده تهیه می شود و به آن آب لیمو و نعنا اضافه می کنند. اگر به دنبال غذای سالم و گیاهی هستید می توانید آن را به عنوان پیش غذا یا یک وعده کامل سفارش دهید. 

12. فلافل (Falafel)
فلافل یکی از غذاهای شناخته شده و محبوب خاورمیانه است که در اصل از حبوبات تهیه شده و بیشتر اوقات به صورت توپ هایی هستند که از نخود آسیاب شده یا لوبیا تشکیل شده اند و با سس تند یا شکر سرو می شوند. 

13. آش آسارایا (Esh Asarya)
آش آسارایا بیشتر شبیه یک چیزکیک اماراتی با خامه است. این غذای خوشمزه که "نان حرم" نیز نامیده می شود از نان آغشته به آب لیمو، گلاب و آب شکوفه پرتقال تهیه شده و روی آن خامه می ریزند. این یکی از معروف ترین دسرهای اماراتی است که حتما باید آن را امتحان کنید.

14. فتوش (Fattoush)
همه احتمالا نام این غذای محبوب در ابوظبی را شنیده اند. فتوش یک سالاد نانی شامی است که از کاهوی تازه، گوجه فرنگی خرد شده، خیار، نعنا، پیاز، سیر و زیتون تشکیل شده است و با نان پیتا سرو می شود. اگر سعی کردید شاوارمه، الهریس، مجبوس و سایر خوراکی های تند را میل کنید، پس از آن ها این غذای ساده را باید امتحان کرد. 

15. جباب (Chabab) 
این یک نوع پنکیک اماراتی است که از تخم مرغ، شکر، آرد، زعفران و هل تشکیل شده و همراه با شربت خرمای شیرین سرو می شود و برای کسانی که عاشق غذاهای شیرین هستند بسیار مناسب است.

 16. خمیر (Khameer)
خمیر یک نوع نان عربی است که از مخمر، آرد و شیر خشک تهیه می شود. بر روی آن دانه های کنجد می پاشند و با پنیر، عسل یا در کنار یک خورش تند سرو می شود. 

17. محمّر (Mhammar)
 محمّر یک غذای جانبی محبوب است که از ماهی ادویه دار تشکیل شده است. این غذای شیرین و خوشمزه برای دوستداران غذاهای دریایی بسیار مناسب است و بیشتر با پیاز شیرین کاراملی و برنج زرد شیرین سرو می شود.

18. مهلبیه (Mahalabiya)
مهلبیه یک نوع پودینگ است که به آن گلاب اضافه شده و پسته روی آن ریخته می شود. این یک غذای عالی برای کودکان و دوستداران دسر است و معمولا به صورت سرد (چون حرارت دادن به آن ممکن است طعمش را تغییر دهد) در کنار برخی میوه های تازه سرو می شود. 

19. قهوه عربی
قهوه عربی در بین مردم امارات بسیار معروف و نوشیدنی است که اماراتی ها از آن برای پذیرایی از مهمانان خود استفاده می کنند. این نوشیدنی در هر خانواده اماراتی سرو می شود و اولین نوشیدنی است که گردشگرانی که به دنبال کشف نوشیدنی های سنتی هستند باید امتحان کنند. قهوه عربی در یک قهوه جوش زیبا به نام "دله" دم می شود و در فنجان های کوچک همراه با خرما سرو می شود.

20. سلیمانی، چای نعنا و لیمو
چای سلیمانی که به رنگ قهوه ای طلایی زیبایی دم می کشد، یک نوشیدنی کامل است که می توانید بعد از یک وعده غذایی سنگین میل کنید. این چای شیرین و تند از برگ چای، هل، لیمو و نعنا تهیه شده و گردشگران خسته را فورا سر حال می آورد.  اگر غذاهای محلی را امتحان می کنید، پس از صرف غذا یک چای سلیمانی سفارش دهید که در یک لیوان شفاف با یک برگ نعنا در بالای آن سرو می شود.  

21. کاراک چای یا چای هندی
کاراک در هندی به معنی "قوی" است و با توجه به ترکیب غنی آن که شامل شیر و برگ چای می شود، این نوشیدنی به درستی نامگذاری شده است. این یک نوشیدنی محبوب برای مردم محلی خارجی است. 

22. جلاب (Jallab)
یکی دیگر از نوشیدنی های سرد که در یک روز گرم طراوت می بخشد جلاب است، شربت میوه ای که از شهد انگور، خرما و گلاب تهیه می شود. این نوشیدنی با رقیق کردن شربت در آب و تزئین آن با یخ خرد شده، مغز کاج و کشمش طلایی سرو می شود. جلاب بیشتر در ماه رمضان محبوبیت دارد، زمانی که مسلمانان از صبح تا غروب روزه می گیرند و به نوشیدنی هایی نیاز دارند که آب بدن آن ها را در طول روز تامین کند. 

23. لبن (Laban)
از آنجا که ابوظبی یک شهر کویری است مردم محلی به نوشیدنی هایی نیاز دارند که آن ها را در تابستان خنک نگه دارد. لبن یک نوشیدنی نمکی و تهیه شده از ماست است که برای بچه ها و بزرگسالان مناسب است. لبن بهترین نوشیدنی خنکی است که نه تنها بدن را خنک نگه می دارد، بلکه سیستم ایمنی بدن را هم تقویت می کند و سرشار از کلسیم، پروتئین و ویتامین ها است. این نوشیدنی را به صورت بسته بندی شده هم می توانید در فروشگاه های ابوظبی پیدا کنید. 

مناسبت ها و رویدادهای ابوظبی

1. عید فطر و عید قربان (عید الاضحی)، 23 تا 24 می
جشن سه روزه پس از ماه سخت روزه داری، یکی از جشن های اصلی این شهر است. خانواده ها در این روز دور هم جمع می شوند، باهم شام می خورند و به یکدیگر هدیه می دهند و احساس شادی و جشن در این شهر غالبا در بین مسلمانان وجود دارد. به همین ترتیب، عید قربان در پایان حج جشن گرفته می شود و در درجه اول به خاطر صرف غذاهای مختلف غیر گیاهی معروف است.
محل برگزاری: یاس مارینا

2. جشنواره ابوظبی، 7 تا 30 مارس
این جشنواره سالانه در ابوظبی از سال 2004 آغاز شده و توسط بنیاد موسیقی و هنر ابوظبی برگزار می شود که تحت حمایت شیخ نهایان مبارک النهایان برگزار می شود. این جشنواره هنرهای تجسمی، ادبیات و موارد دیگر را ترویج کرده و از هنرمندان سراسر جهان برای اجرا دعوت می کند. این جشنواره یک ماهه است و اجراها و برنامه های مختلفی برای روزهای مختلف آن در نظر گرفته شده است. 
محل برگزاری: تالار تماشای کاخ امارات
قیمت بلیط: 150 تا 350 درهم

3. جشنواره ابوظبی در پارک، 28 فوریه تا 1 مارس
جشنواره ابوظبی در پارک یک رویداد دو روزه و بخشی از جشنواره ابوظبی است که شامل نمایش های موسیقی، هنرهای نمایشی، کارگاه ها، باشگاه های کتابخوانی، صنایع دستی کره ای و نمایش های خنده دار از هفت امارت است. 
محل برگزاری: پارک ام الامارات

4. جشنواره فیلم ابوظبی، 23 اکتبر تا 1 نوامبر
جشنواره فیلم ابوظبی معمولا یک رویداد ده روزه است که هشت ژانر سینمای عرب و بین المللی را به نمایش می گذارد. این جشنواره فیلم محبوب در ابوظبی همچنین میزبان رویدادهای فرش قرمز، جوایز مروارید سیاه و برنامه های مسابقه فیلم است. 
محل برگزاری: کاخ امارات
بلیط ها: قیمت بلیط کوپنی نمایش
بسته 6 کوپن: 150 درهم
بسته 12 کوپن: 240 درهم

5. جشنواره روز ملی، 1 و 2 دسامبر
جشنواره روز ملی رویدادی دو روزه است که نشان دهنده شکل گیری امارات می باشد. این جشن در سراسر کشور میزبان مجموعه ای از فعالیت های رایگان مانند آتش بازی، مسابقات اتومبیلرانی، اجرای موسیقی و هنر، مسابقات نمایش هوایی، رگاتای قایقرانی و اجرای زنده است.
محل برگزاری:
1. آتش بازی - ورزشگاه هزاع بن زاید، مدینه زید، الظفرا، جشنواره میراث زاید و کورنیش ابوظبی
2. نمایش های زنده (اول تا سوم دسامبر) - یاس مارینا
3. ترکیب رویدادها، کاخ امارات یا هتل ابوظبی
بلیط: 60 درهم، برای شرکت در جشن های رسمی به افتخار امیر امارات متحده عربی (دوم دسامبر)

6. جشنواره بین المللی جاز ابوظبی، بین آوریل و مه
جشنواره بین المللی جاز ابوظبی که به عنوان یک رویداد دو روزه راه اندازی شد، اکنون به مدت یک هفته کامل ادامه دارد.  جشنواره جاز در ابوظبی میزبان اجراهای هنرمندان برجسته جاز و نوازندگان و رقاصان لاتین است، بنابراین هزاران دوستدار موسیقی جاز را از سراسر جهان به خود جلب می کند.
محل برگزاری: هتل ساحل روتانا و برج های ابوظبی

7. جشنواره الظفرا، 16 دسامبر تا 1 ژانویه
جشنواره الظفرا با الهام از فرهنگ اماراتی، میزبان رویدادهای مختلفی مانند مسابقه شتر و حراج شتر، مسابقه خرما، بازارهای سنتی، اجرای موسیقی محلی، مسابقات اسب دوانی، مسابقات شاهین و موارد دیگر است. جشنواره الضفرا توسط کمیته برنامه های فرهنگی و میراث فرهنگی سازماندهی می شود و تحت حمایت شیخ محمد بن زید قرار دارد.
محل برگزاری: پارک الظفرا مدینة زاید

8. جشنواره علمی ابوظبی، 31 ژانویه تا 9 فوریه
جشنواره علمی ابوظبی یک جشن ده روزه مربوط به مفاهیم علمی و عملی است که بیش از 12 هزار بازدیدکننده از جمله 27 هزار دانش آموز را به خود جذب می کند. جشنواره علمی ابوظبی با تشویق دانشجویان و علاقه مندان به حوزه نوآوری و فناوری، بیش از ده سال است که برگزار می شود. این جشنواره علمی در ابوظبی میزبان بیش از 95 فعالیت است که در مجموعه ای از کارگاه های مختلف و نمایشگاه های تعاملی برای کودکان و بزرگسالان برگزار می شود.
محل برگزاری: کورنیش در ابوظبی

9. جشنواره میراث شیخ زاید، 30 نوامبر تا 26 ژانویه
همزمان با جشنواره روز ملی، جشنواره میراث شیخ زاید نیز فعالیت ها و نمایشگاه های مختلفی را برگزار می کند که روح وحدت امارات متحده عربی را به نمایش می گذارد. "راهپیمایی قبیله ها" با سوغات مختلف از هفت امارت که به نمایش گذاشته می شود، رویدادی جمعی است که قدرت یکپارچه آن ها را از طریق آهنگ های میهنی نشان می دهد. 
محل برگزاری: الوثبه

10. جشنواره بین المللی رقص ابوظبی، 4 تا 7 آوریل
جشنواره بین المللی رقص ابوظبی یک رویداد سه روزه است که با حضور هنرمندانی از سراسر جهان برگزار می شود.  "برقصید تا زمانی که بیافتید" شعار این جشنواره محبوب در ابوظبی است که در آن هنرمندان استعدادهای خود را از طریق مهمانی ها، رویدادها و کارگاه های مختلف به نمایش می گذارند. 
محل برگزاری: وستین ابوظبی
بلیط: قیمت بلیط برای رویدادهای مختلف متفاوت است. قیمت بلیط در ماه مارس 425 درهم و در ماه آوریل 650 درهم است.
هزینه ورودی: ورودی سه روزه 399 درهم و ورودی یک روزه 250 درهم است. 

11. جشنواره ایده های ابوظبی، 27 و 28 مارس
جشنواره ایده های ابوظبی که بخشی از آن جشنواره و بخشی همایش است، یک رویداد ایده پردازی است که ایده ها و امکانات در آن به بحث و تبادل گذاشته می شوند. این رویداد روبرو شدن با چالش های جهانی و کشف بزرگترین ذهن های جهان را ارتقا می بخشد. جشنواره ایده های ابوظبی با سخنرانی های الهام بخش متخصصان برجسته در زمینه های مختلف هنر، فناوری، علم و غیره یک گردهمایی عمومی و خصوصی است.
محل برگزاری: دانشگاه نیویورک ابوظبی، جزیره سعدیات

12. جشنواره مادر ملت، 12 تا 23 مارس
جشنواره مادر ملت در ابوظبی یک جشنواره در فضای باز است که به افتخار زندگی و ارزش های شیخ فاطمه بنت مبارک جشن گرفته می شود. این جشنواره شامل فعالیت های حفظ منابع طبیعی، غذاخوری در ساحل، آتش بازی، فعالیت های فرهنگی تعاملی، نمایش های موسیقی و منطقه سوق و رویدادهای مختلف دیگر است.
شیخ فاطمه بنت مبارک رئیس اتحادیه عمومی زنان، رئیس عالی بنیاد توسعه خانواده و رئیس شورای عالی مادری و کودکی است. 
محل برگزاری: البهار، کورنیش ابوظبی

13. جشنواره خرید ابوظبی، 26 دسامبر تا 5 فوریه
جشنواره خرید ابوظبی توسط وزارت فرهنگ و گردشگری ابوظبی به عنوان ابتکاری برای جذب گردشگر برگزار می شود. در مدت این رویداد، مراکز خرید در سطح شهر تا 75 درصد تخفیف به عنوان بخشی از فروش بهاره خود ارائه می دهند.  بیش از 300 مرکز خرید، از جمله مرکز خرید ابوظبی، بازار باوادی، مرکز خرید دالما، مرکز خرید یاس، مرکز خرید مدینة زاید، بازار براری، و مرکز خرید الراحه در جشنواره خرید شرکت می کنند.

شماره های تلفن اضطراری
999 برای پلیس
998 برای آمبولانس
997 برای آتش نشانی 
996 برای گارد ساحلی
991 برای قطع برق
922 برای خرابی آب



درباره حمل و نقل شهری

حمل و نقل بین شهری

هوایی

فرودگاه بین المللی ابوظبی 
فرودگاه بین المللی ابوظبی دومین فرودگاه شلوغ امارات (پس از دبی) و پایگاه اصلی هواپیمایی پرچمدار ابوظبی، اتحاد است. اتحاد ایرویز که در سال 2003 راه اندازی شد، به سرعت در حال گسترش است و در حال حاضر از امارات متحده عربی به همه قاره های مسکونی پرواز دارد (به جز آمریکای جنوبی؛ که قبلا به برزیل پرواز می کردند)، و خدمات آن (به ویژه در پروازهای طولانی مدت) در همه کلاس ها بسیار خوب است.
از دیگر شرکت های اصلی که به ابوظبی پرواز می کنند می توان به ایر ایندیا، بریتیش ایرویز، کی ال ام، خطوط هوایی بین المللی پاکستان و خطوط هوایی ترکیه اشاره کرد. با این وجود، اکثر پروازهایی که به مقصد ابوظبی است توسط خطوط هوایی اتحاد انجام می شود. 
این فرودگاه به سه ترمینال تقسیم می شود. ترمینال 1 (ترمینال اصلی)، ترمینال 2 (که به خدمات برای هند، پاکستان و بنگلادش و به علاوه خدمات ارائه شده توسط روتانا جت اختصاص داده شده) و ترمینال 3 (ترمینال جدید که به اتحاد ایرویز و شرکای کد مشترک آن اختصاص داده شده است). 
ترمینال 1 ظاهری کمی تیره و یک سایه بان فوق العاده عجیب و غریب دارد که در دروازه ورودی به چشم می خورد. فرودگاه به خوبی نگهداری می شود و یک فروشگاه معاف از مالیات دارد و می تواند در ساعات حدود نیمه شب کمی بیش از حد شلوغ شود. در فرودگاه تنها یک مرکز برای نگهداری چمدان وجود دارد که مرکز خدمات فرودگاهی نامیده می شود. هزینه نگهداری هر چمدان بین 30 تا 52 درهم برای 24 ساعت و سپس 10 درهم برای هر 24 ساعت اضافی (دسامبر 2019) است. 
برای رفتن به مرکز شهر می توانید از تاکسی های الغزال استفاده کنید که با نرخ ثابت 75 درهم به شهر می روند و این سفر حدود 40 دقیقه طول می کشد. تاکسی های دارای تاکسی متر در حال حاضر مجاز به حمل مسافران در فرودگاه هستند و سفر با آن ها به مرکز شهر ابوظبی بین 90 تا 100 درهم هزینه دارد. تاکسی های دارای تاکسی متر می توانند مسافران را به فرودگاه نیز بیاورند. ایستگاه تاکسی ها در انتهای یک پیاده روی طولانی از ترمینال اصلی قرار دارد. همچنین در امارات متحده عربی می توانید از اوبر استفاده کنید.

زمینی

با ماشین
بزرگراه پنج لاین E11 بین دبی و ابوظبی شلوغ ترین محور مواصلاتی در این کشور است و مسافت 130 کیلومتری آن را می توان در حدود 90 دقیقه طی کرد. در حالی که محدودیت سرعت ملی 120 کیلومتر در ساعت وجود دارد، سرعت تا 140 کیلومتر در ساعت نیز قابل قبول است، اما برخی رانندگان اغلب از این سرعت نیز فراتر می روند. 
برای سفر مستقیم از دبی به ابوظبی در بزرگراه E11، از سمت چپ خود به الشحامه بروید و بزرگراه E10 را دنبال کنید، که از جزیره یاس (خروجی در بزرگراه E12) و ساحل الراحه در مسیر پل شیخ زاید به ابوظبی می گذرد. این پل مستقیما به خیابان سلام (خیابان هشتم) متصل می شود، بزرگراهی که به تازگی در امتداد ساحل شمالی جزیره ابوظبی توسعه یافته است. 

با اتوبوس
با اتوبوس نیز می توانید از امارات دیگر مانند دبی، شارجه و غیره وارد ابوظبی شوید. امارات اکسپرس بین ابوظبی و دبی به طور مشترک توسط شهرداری های ابوظبی و دبی اداره می شود و مسیر 130 کیلومتری میان این دو شهر را در حدود دو ساعت طی می کند. اتوبوس هایی که توسط RTA دبی اداره می شوند، اتوبوس های لوکسی هستند که هزینه آن ها 25 درهم (با ارائه کارت نقره ای یا طلایی دبی نول) است. 
اتوبوس های حمل و نقل ابوظبی برای هر سفر 15 درهم هزینه دریافت می کنند. اولین اتوبوس از پایانه اصلی اتوبوس ابوظبی در نبش خیابان هزاع بن زاید اول (خیابان یازدهم) و خیابان شرقی (چهارم) در ساعت 05:30 و آخرین سرویس آن در ساعت 23:30 است. اتوبوس ها با فاصله زمانی 30 دقیقه ای حرکت می کنند، مگر اینکه اتوبوس زودتر پر شود.

با تاکسی
شما می توانید هر تاکسی دارای تاکسی متر را در خیابان های دبی یا هر جای دیگری در کل امارات متحده سوار شوید و از آنجا به ابوظبی بروید. هزینه سفر بین دبی و ابوظبی حدود 250 درهم است. هزینه سفر تاکسی از ابوظبی تا دبی هم حدود 200 درهم است. 

حمل و نقل درون شهری

تاکسی
تاکسی ها برای کسانی که ماشین ندارند یکی از بهترین راه های سفر درون شهری در ابوظبی هستند. هزینه این تاکسی ها همچنین نسبت به سایر کشورهای توسعه یافته بسیار ارزان است.
رایج ترین نوع تاکسی ها، تاکسی نقره ای است. اگر تصادفا یکی از آن ها را دیدید می توانید آن ها را در هر نقطه ای از ابوظبی متوقف کنید. هزینه این تاکسی ها از 5.00 یا 6.00 درهم شروع می شود ولی بهتر است برچسب روی پنجره آن ها را ببینید تا بفهمید چه مقدار باید هزینه کنید. سرعت این تاکسی ها کنترل می شود و اجازه ندارند بیش از 120 کیلومتر در ساعت حرکت کنند. علامت روی سقف تاکسی ها زرد رنگ است.
برای اطلاع از در دسترس بودن آن ها، علامت بالای سر تاکسی را بررسی کنید. در صورت در دسترس بودن، چراغ وسط خاموش است و در شب علامت روشن می شود. اگر آن ها در دسترس نباشند، علامت روشن نمی شود و چراغ قرمز وسط روشن می شود. 
تاکسی های فرودگاهی مدرن تر به نظر می رسند و صفحه ای در بالای آن ها وجود دارد که در دسترس بودن آن را به زبان به انگلیسی و عربی نشان می دهد. این ها تنها تاکسی هایی هستند که در فرودگاه بین المللی ابوظبی وجود دارد و هزینه سفر با آن ها از 25 درهم شروع می شوند و بسته به مقصد نهایی شما می تواند افزایش یابد. معمولا رانندگان تاکسی انعام دریافت نمی کنند ولی اگر به آن ها انعام دهید بسیار قدردانی خواهند کرد. اوبر هم در امارات در دسترس است. 

اتوبوس
ایستگاه اصلی اتوبوس در ابوظبی در جاده هزاع بن زاید قرار دارد. در اینجا می توانید اتوبوس هایی را که به نقاط مختلف داخل شهر می روند و همچنین اتوبوس های بین شهری را پیدا کنید. این ایستگاه های اتوبوس همچنین برای تاکسی های درون اماراتی به عنوان ایستگاه تاکسی عمل می کند. 
توجه داشته باشید از سال 2019، برای سوار شدن به هر اتوبوس در ابوظبی (از جمله به / از فرودگاه)، باید کارت ابوظبی حفیلات خریداری کنید. هزینه این کارت 10 درهم است و در صورت نیاز اعتبار خود را می توانید شارژ کنید. نحوه پرداخت کرایه بسیار ساده است به طوری که برای یک بار سوار شدن در شهر ابوظبی 2 درهم، برای یک بار سوار شدن به اتوبوس منطقه ای 4 درهم، و 80 درهم برای یک ماه سوار شدن به اتوبوس های اجرا (Ojra) لازم است. اتوبوس های سبز مایل به آبی تیره تهویه مطبوع و صندلی چرخدار دارند و مسافران می توانند در ایستگاه های تعیین شده در طول مسیر سوار و پیاده شوند. این ایستگاه ها را می توان با علامت های ایستگاه اتوبوس موقت وزارت حمل و نقل پیدا کرد. مراقب اتوبوس هایی باشید که علامت توقف اتوبوس DoT ندارند زیرا ممکن است در همه ایستگاه های اتوبوس در طول مسیر توقف نکنند. مسیرهای حرکتی اتوبوس ها در زیر آمده است:

مسیر 005: از میدان الماریه سووا به مرکز خرید مارینا از طریق مرکز خرید ابوظبی و خیابان حمدن. هر 10 دقیقه، هر 30 دقیقه در شب، 24 ساعته
مسیر 007: از دروازه الریم شمس به مرکز خرید مارینا از طریق خیابان زاید اول (که به عنوان خیابان الکترا هم شناخته می شود). هر 10 دقیقه، هر 30 دقیقه در شب، 24 ساعته. 
مسیر 008: از باشگاه گردشگری به بریک واتر از طریق خیابان حمدان، خیابان زاید دوم (از طریق خیابان 4)، جاده فرودگاه، خیابان المنهال. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته.
مسیر 009: از المارینا  به بازار المینا از طریق خیابان الفلاح. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. 
مسیر 010: از راس الخدار به المینا از طریق خیابان الفلاح. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. 
مسیر 011: از المارینا به انجمن ماهیگیران المینا از طریق خیابان هزاع بن زاید. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. 
مسیر 032: از اسپوترز سیتی کرفور (Sports City Carrefour) به مارینا مال از طریق جاده فرودگاه، ایستگاه اتوبوس و خیابان زاید اول. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته.
مسیر 034: از راس الخدار به سمت دادگاه های ابوظبی از طریق المارینا و جاده مرور. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. 
مسیر 040: از الماریه به پارک خلیفه جنوبی از طریق خیابان زاید اول و جاده خلیج العربی. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. 
مسیر 044: از انجمن ماهیگیران المینا به باشگاه افسران. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته.
مسیر 052: از الماریه به ام النار از طریق جاده فرودگاهی. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. 
مسیر 054: از اسپورتز سیتی کرفور (Sports City Carrefour) به مرکز خرید ابوظبی از طریق جاده شرق، ایستگاه اتوبوس و خیابان حمدن. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. این اتوبوس خارج از مسجد شیخ زاید توقف می کند. 
مسیر 056: از بازار المینا به ورودی پارک خلیفه. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. 
مسیر 063: از دروازه الریم شمس به مارینا مال از طریق جاده کورنیش. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. 

ماشین
رانندگان در ابوظبی به بی پروایی مشهور هستند. چندان غیر عادی نیست که خودروها بطور تصادفی مسیر خود را تغییر دهند یا ناگهانی از جلوی خودروهای دیگر عبور کنند و دوربین های ثبت تخلف سرعت را فعال کنند. اگر در ابوظبی اتومبیل کرایه کردید بسیار مراقب باشید. اگر تصمیم رانندگی کردن دارید مواظب باشید که سیستم شماره گذاری خیابان ها در ابوظبی کمی غیر معمول است و ممکن است 30 تا 45 روز طول بکشد تا به آن عادت کنید. گردش در تقاطع تقریبا در هر تقاطعی مجاز است. در اکثر تقاطع ها دوربین وجود دارد و جریمه تخلفات زیاد است (حدود 500 درهم) و ساکنان غیر شهروند را می توان به دلیل رد شدن بیش از حد از چراغ قرمزها اخراج کرد. 

دوچرخه
بله عجیب به نظر می رسد، اما دوچرخه ها به عنوان بخشی از حمل و نقل عمومی در ابوظبی بسیار محبوب هستند. دوچرخه یکی از محبوب ترین وسایل برای خروج از جزایر یاس می باشد و مسیرهای اختصاصی دوچرخه سواری نیز وجود دارد. این مسیرهای ویژه امکان دوچرخه سواری در جزیره یاس و جزیره سعدیات را فراهم می کنند. 
هزینه کرایه یک روزه 20 درهم و هزینه کرایه سه روزه دوچرخه 50 درهم است. 

کشتی
تاکسی و اتوبوس تنها وسیله حمل و نقل در امارات متحده عربی نیست. رفت و آمد از طریق "ابراس" یا کشتی نیز در ابوظبی کاملا عادی است. خدمات کشتی ابوظبی هم به افراد پیاده و هم به رانندگان اتومبیل ارائه می شود. تنها یک مسیر وجود دارد که از مارسا جبل الدانا تا جزیره دلما را در بر می گیرد. خدمات کشتی در روزهای هفته سه بار در روز و در روزهای جمعه فقط دو بار در روز ارائه می شود. 
هزینه کشتی: 20 درهم برای افراد بالای 12 سال و برای کودکان زیر 12 سال رایگان است.

پیاده 
در حالی که قدم زدن در ابوظبی برای مردم محلی مشکلی ندارد، گردشگران کشورهای دیگر ممکن است در گرمای زیاد و آفتاب سوزان این شهر احساس ناراحتی کنند. دمای هوا در ابوظبی می تواند از 50 درجه سانتیگراد تجاوز کند، اگرچه گزارش های هواشناسی پیش بینی ها را "تغییر" می دهد، به طوری که ممکن است هوا را خنک تر از آن چیزی که هست نشان دهد. 
عبور از خیابان به غیر از محل های مشخص شده در شهر ابوظبی مانند بسیاری از کشورها غیرقانونی است، با این حال ممکن است بسیاری قانون را رعایت نکنند و همیشه باید مراقب باشید. گذرگاه های عابر پیاده در فاصله زیادی از یکدیگر هستند، به ویژه در جزیره ریم، جایی که اکثر چراغ های راهنمایی در قسمت های خالی و مسدود شده خاموش هستند.
هنگام عبور از خیابان و به ویژه عبور از روی خطوط عابر پیاده احتیاط کنید. مردم محلی بیشتر اوقات برای عابران پیاده در گذرگاه ها توقف نمی کنند و در صورت مراقب نبودن ممکن است دچار مشکل شوید. تنها برخی از مهاجرانی که اخیرا به ابوظبی آمده اند ممکن است برای عابران پیاده توقف کنند.



نقشه و موقعیت جغرافیایی

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر



نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.
محبوبترین مراکز دیدنی

مقاله های گردشگری

معرفی زیباترین مکان های دیدنی ازبکستان

ازبکستان در قلب آسیای مرکزی قرار دارد و سرزمین زیبایی های خیره کننده، معماری های بی نظیر و تاریخ غنی است. اگر شما هم مجذوب این کشور زیبا شده اید، در این مقاله قصد داریم برخی از زیباترین مکان های دیدنی ازبکستان را معرفی کنیم و نگاهی به میراث بی نظیر این کشور بیاندازیم.

متن کامل مقاله

آشنایی با 10 شگفتی طبیعی در جهان که احتمالا چیزی از آنها نمی دانید

اگرچه برخی از شگفتی های طبیعی جهان، جایی در کارت پستال ها و اخبار ندارند، اما به اندازه بسیاری از مکان هایی که می شناسیم باورنکردنی هستند. در برخی موارد، این شگفتی های طبیعی حتی نفس گیرتر از شگفتی های شناخته شده هستند. با ما در این مقاله همراه باشید تا با ده شگفتی طبیعی در جهان که احتمالا چیزی از آنها نمی دانید آشنا شوید.

متن کامل مقاله

بهترین مکان ها در آسیا برای سفر در سال 2024

از سواحل سریلانکا تا جاده ابریشم ازبکستان، آسیا دلایل زیادی دارد که چمدان‌ هایتان را ببندید و به آن سفر کنید. فضاهای سبز وسیع، استراحتگاه های بوتیک جذاب، قطارهای لوکس شب رو، و جاده ابریشم باستانی، تنها برخی از دلایلی هستند که فهرست ما از 11 بهترین مکان برای بازدید در آسیا در سال 2024 را تشکیل می دهند.


توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید