• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه
  • کشور امارات متحده عربی در قاره آسیا - توریستگاه

درباره کشور امارات متحده عربی



قاره

آسیا

واحد پولی

درهم

مذاهب

اسلام

مساحت

83,600 کیلومتر مربع

جمعیت

9,409,902 نفر

پیش شماره کشور

00971

جهت رانندگی

از سمت چپ


موقعیت جغرافیایی 
کلمه امارات در لغت به معنی شیخ نشین یا امیرنشین است. نام امارات متحده عربی نیز به معنی شیخ‌ نشین‌های متحد عربی می باشد که پس از تشکیل اتحادیه هفت امارت امیرنشین تأسیس شده است، شیخ نشین‌های هفت گانه که دولت امارات متحده عربی را تشکیل می‌دهند شامل ابوظبی، دبی، شارجه، عجمان، فجیره، راس الخیمه و ام القوین می باشند. این کشور که در کل 83 هزار و 600 کیلومتر مربع مساحت دارد در خاورمیانه، انتهای جنوب شرقی شبه جزیره عربستان، در طول خلیج عمان و قسمت جنوبی خلیج فارس قرار گرفته است. مرزهای خاکی امارات چیزی در حدود 530 کیلومتر با عربستان صعودی در غرب، جنوب و جنوب شرقی و 450 کیلومتر با عمان در جنوب شرقی و شمال شرقی می باشد. همچنین این کشور با ایران و قطر مرز آبی دارد. ابوظبی بزرگترین شیخ نشین و دبی دومین شیخ نشین این کشور است. بخش اعظم این سرزمین را صحرا تشکیل می دهد و دو رشته کوه نیز در آن وجود دارد. سواحل امارات متحده عربی، نیز که اکثر جمعیت کشور در آن ساکنند، عمدتاً پوشیده از نمکزار می باشد.

جمعیت و دین  
دین رسمی کشور امارات اسلام است و دولت سیاست مدارا با ادیان دیگر را در پیش گرفته و به ندرت در فعالیت های غیر اسلامی مداخله می کند. در همین راستا از غیر مسلمان ها انتظار دارد که در امور دینی و اسلامی و یا تربیت اسلامی مسلمانان دخالتی نداشته باشند. 
بر اساس سرشماری انجام شده در سال 2016 جمعیت کشور امارات متحد عربی چیزی بالغ بر نه میلیون و چهارصد و نه هزار و نهصد و دو نفر بوده است که در این میان 69.5 درصد آن را مردان و 30.5 درصدش را زنان تشکیل می دهند. بر طبق آمار سال 2013 چیزی در حدود پانزده درصد جمعیت را اتباع امارات متحد عربی تشکیل داده اند، درحالیکه بقیه شامل مهاجرانی هستند که بسیاری از آنها نسل ها در این کشور بوده اند و یا در امارات متحده عربی بدنیا آمده اند. در حدود 85 درصد از جمعیت مهاجران و 71 درصد از جمعیت کل امارات، آسیایی ها به خصوص هندی ها (51 درصد) و پاکستانی ها (16 درصد) بوده اند. جمعیت عمده دیگر آسیایی ها نیز شامل بنگلادشی ها (9 درصد) و فیلیپینی ها (3 درصد) هستند. همچنین جامعه ای قابل توجه از سومالییایی ها که در حدود 30 هزار نفر می باشند و جامعه های مختلف دیگری نیز از ملیت های گوناگون، قسمتی از جمعیت این کشور را تشکیل می دهند. بنا به گزارشات نیز یک چهارم جمعیت امارات اعم از محلیان و خارجی ها ریشه ایرانی دارند. به علاوه 16 درصد جمعیت را کارگرانی تشکیل داده اند که قومیت یا ملیتشان مشخص نشده است ولی گمان می رود که در اصل آسیایی باشند. همچنین 100 هزار نفر مهاجر بریتانیایی در دبی زندگی می کنند که این گروه بیشترین مهاجران غربی در شهر هستند. میانگین سن نیز در امارات 27 سال است.

زبان 
زبان رسمی کشور امارات عربی است و مردم امارات به زبان عربی خلیجی بومی صحبت می کنند. همچنین از آنجاییکه تا سال 1971 این منطقه توسط انگلیسی ها محافظ شده است و ملیت های گوناگونی نیز در این کشور سکونت دارند از این رو اغلب مردم در زمینه های مشترک به زبان انگلیسی سخن می گویند. تمام علامت جاده ها، مغازه ها، منوی رستوران ها و غیره نیز به دو دو زبان عربی و انگلیسی نوشته شده است.

واحد پول
واحد پول کشور امارات متحده عربی درهم می باشد و کد اختصارش AED است ولی در متون غیر رسمی از علامت اختصاری DH و یا DHs نیز استفاده می گردد. سکه های رایج در این واحد پول را فلس می نامند و شامل 1، 5، 10، 25 و 50 فلسی و همچنین 1 درهمی می باشد. هر درهم معادل 100 فلس است. امروزه از سکه های 5 و 10 فلسی در زندگی روزمره به ندرت استفاده می شود و سکه 1 فلسی از رده خارج شده است. لطفاً به این نکته توجه کنید که در هنگام خرد کردن پول، سکه قدیمی 50 فلسی را با سکه جدید 1 درهمی اشتباه نگیرید چرا که هر دو از نظر اندازه یکسان می باشند.

تاریخچه
به نظر می رسد که سرزمین امارات هزاران سال پیش اشغال شده بوده است. ابزار سنگی کشف شده از جِبِل فایا در امارات شارجه حاکی بر سکونت مردمانی آفریقایی در حدود 127 هزار سال پیش است و ابزار سنگی کشف شده برای سلاخی حیوانات در جِبِل بِرِکه واقع در ساحل عربی نشان می دهد که حتی این زمان چیزی بیشتر و در حدود 130 هزار سال قبل بوده است. هیچ مدرکی دال بر وجود ارتباط با جهان بیرون در آن زمان نیست، هرچند که در آن زمان ارتباط این سرزمین با تمدن های بین النهرین و ایران ایجاد شد. این ارتباطات که در حدود 3 هزار سال پیش از میلاد شروع شد، ادامه و گسترش یافت و احتمالاً انگیزه این عمل به دلیل داد و ستد مس موجود در کوه های حجر بود.
در قرن شانزدهم بنادر خلیج فارس و قسمتی از جمعیتی که امروزه بخش ساحلی عراق، کویت و عربستان سعودی را تشکیل داده اند تحت تاثیر مستقیم امپراطوری عثمانی بوده است. در همان زمان، نفوذ مستعمراتی انگلیس، آلمان و پرتغالی ها در خلیج فارس نمایان شد و تمام سواحلی شمالی همچنان تحت حکمرانی ایران باقی ماند. از سال 1507 تا 1622 به مدت 115 سال پرتغالی ها بر خلیج فارس تسلط داشتند و پس از افول آنان انگلیسی ها به منظور سوق الجیشی و کلیدی بودن این منطقه که راه رسیدن به هندوستان بود از خالی بودن میدان استفاده کردند و رفته رفته بر این ناحیه مسلط شدند.
انگلیسی ها سواحل جنوبی خلیج فارس را به نام ساحل دزدان دریایی می شناختند چراکه از قرن هفدهم تا نوزدهم کشتی هایی که با پرچم انگلیس از آنجا عبور می کردند مورد آزار و اذیت قرار می گرفت. پس از اعزام هیئتی از سوی بریتانیا برای محافظت در برابر مهاجمان و پیروزی ارتش انگلیس و هند بر دزدان در سال 1819 بریتانیا و تعدادی از حکمرانان محلی معاهده ای برای مبارزه با دزدان دریایی در سواحل خلیج فارس را به امضا رساندند و از آن به بعد این سواحل، تروشال استیتز یا ساحل متصالحه نام گرفت. در واکنش به جاه طلبی کشورهای اروپایی از جمله فرانسه و روسیه، انگلیسی ها و شیوخ طرف معاهده با دیگر حکمران های خلیج فارس معاهده ای را در سال 1892 به امضا رساندند. در این پیمان این شیوخ توافق کردند که با هیچ کشور خارجی دیگری به جز انگلستان وارد مذاکره نشوند، زمین در اختیار آنان قرار ندهند و هیچ معاهده ای را به امضا نرسانند مگر مورد تایید دولت انگلستان باشد و در مقابل این دولت متعهد شد که از ساحل متصالحه در برابر هرگونه تجاوز از طریق دریا محافظت کرده و در صورت حمله به این سرزمین به آنان کمک کند. این قرارداد انحصاری به امضای حکام ابوظبی، دبی، شارجه، عجمان، راس الخیمه و ام القوین مابین ششم و هشتم مارس سال 1892 رسید. 
زمانیکه معاهده انگلیسی ها و شیوخ در اول دسامبر سال 1971 منقضی شد، شیوخ به استقلال کامل رسیدند و از آنجا بود که کشور امارات متحده عربی در دوم دسامبر همان سال متشکل از شش شیخ نشینِ ابوظبی، دبی، شارجه، عجمان، فجیره و ام القوین تاسیس شد و راس الخیمه نیز در سال 1972 به این فدراسیون پیوست و پایتخت نیز ابوظبی تعیین گردید. 
پس از تشکیل فدراسیون امارات از آنجاییکه شیخ نشین ابوظبی و دبی تولیدکنندگان ثروتمند نفت بودند و دیگر شیخ نشینان تقریباً فقیر، شیخ زاید آل نهیان رهبر ابوظبی رئیس جمهور و شیخ راشد المکتوم رهبر دبی به عنوان نائب وی انتخاب شدند. شورای عالی حکام نیز هیئتی متشکل از هفت شیخ است و شیخ زاید به عنوان عالی ترین مقام قانون گذاری و اجرائی عمل می کرد. 
در دوم نوامبر سال 2004 اولین رئیس جمهور امارات متحد عربی، شیخ زاید درگذشت و پسر بزرگش شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان به حاکمیت ابوظبی رسید و مطابق با قانون اساسی شورای عالی حکام وی را به سمت ریاست جمهوری امارات متحده برگزیدند. همچنین برادرش شیخ محمد بن زاید آل نهیان ولیعد ابوظبی گشت. پس از درگذشت شیخ مکتوم بن راشد المکتوم نخست وزیر و حاکم دبی در ژانویه سال 2006 ولیعهد شیخ محمد بن راشد المکتوم به هر دو مقام منصوب شد.

تعطیلات رسمی و مذهبی
تعطیلات هفتگی در امارات جمعه و شنبه هستند که جمعه های برخی از شرکت های خصوصی و بانک ها به صورت نیمه وقت باز می باشند، ولی شرکت های دولتی و مدارس تعطیل هستند. 
در کشور امارات متحده عربی تعطیلات رسمی بر طبق تقویم میلادی و تعطیلات مذهبی بر طبق تقویم اسلامی می باشند و از آنجایی که تعداد روزهای تقویم اسلامی یازده الی 12 روز کمتر از روزهای تقویم میلادی است، تعطیلات مذهبی در تقویم میلادی متغیر هستند.
در امارات روز اول ماه ژانویه به مناسب آغاز سال میلادی، دوم ماه دسامبر که روز ملی است به مدت دو روز، سی ام ماه نوامبر که روز شهداست، عید فطر که پایان ماه رمضان است به مدت سه روز، عید قربان به مدت سه روز، شروع سال جدید در تقویم اسلامی که اول ماه ربیع الاول می باشد، روز معراج پیامبر و روز میلاد حضرت محمد از تعطیلات رسمی و مذهبی این کشور به شمار می آیند.


نظرها

  • 4 9

    قبل از ارائه گزارش این سایت به مراجع ذی صلاح به عنوان استفاده ، نشر و ترویج نام خلیج به جای خلیج فارس که مشخصا با اهداف مغرضانه صورت گرفته است، بار دیگر تصحیح مورد یاد شده در متن بالا یادآوری میشود.

    • 7 6

      با سلام و احترام، هفت مرتبه در این متن از کلمه خلیج استفاده شده است که از این هفت مرتبه، پنج بار کلمه خلیج فارس استفاده شده بود و فقط دو بار سهوا از کلمه خلیج استفاده شده بود که پس از تذکر شما اصلاح شد.

    • 6 1

      آخه نمیدونم بعضی انسان ها چرا خداوند احمق و بی شعور،خلقشان کرده 40 ساله داریم میگیم خلیج فارس، حالا که چی. تو این40 سال چه گلی به سرمون زده این لغت واقعا شعور رو باید از مدیران و مسئولان کشورهای پیشرفته ای مثل امارات یاد گرفت که کاری بجز برای راحتی مردم انجام نمیدن و اصلا براشون مهم نیست خلیج فارس یا هرچی و الانم که ما هی ادعا داریم خلیج فارس برید ببینید مردم دنیا خلیج فارس رو میشناسند یا امارات

  • 3 2

    ممنون اطلاعات خوبی کسب کردم

  • 8 10

    ای کاش درامارات زندگی میکردم ومتولد امارات بودم چون الحمدلله امارات رودوست دارم اللهم صل علی محمد وال محمد

  • 3 14

    بابا برید خدارو شکر کنید تو این کشور به دنیا اومدید بهترین تارخ و تمدن اینجاست نه اونجا که غربی ها هر روز مسخرشون میکنن و میگن اون گردی ای که روی سرشون میزارن یعنی صفر یعنی هیچی تو سرشون نیس

    • 1 0

      مسخره کردن یک نفر یک عده و یک کشور و حتی کل دنیا فقط وفقط از ما ایرانی ها برمیاد برخلاف چیزی که به نام فرهنگ نامیده میشه از بی فرهنگ ترین انسانهای حال حاضر زمین هستیم فرهنگ و شعور چیزی در راه بهتر کردن زندگی و بهتر زندگی کردن هستش حالا مقایسه کن اونا دارن بهتر زندگی میکنن یا ما اینها هم همش حاشیه هستش که بگی خلیج یا خلیج فارس برای دور کردن ذهنها به یه سمت که آدمهایی مثل جنابعالی به خاطرش که هیچ و پوچه رگ گردنت بزنه بیرون.

  • 0 3

    آیاامارات ،بحرین و عمان زمانی قسمتی از خاک ایران بودند؟

    • 0 0

      سلام فرشاد جان، بله درست می باشد

محبوبترین مراکز دیدنی
محبوبترین سرگرمی ها

مقاله های گردشگری

بهترین مکان ها در آسیا برای سفر در سال 2024

از سواحل سریلانکا تا جاده ابریشم ازبکستان، آسیا دلایل زیادی دارد که چمدان‌ هایتان را ببندید و به آن سفر کنید. فضاهای سبز وسیع، استراحتگاه های بوتیک جذاب، قطارهای لوکس شب رو، و جاده ابریشم باستانی، تنها برخی از دلایلی هستند که فهرست ما از 11 بهترین مکان برای بازدید در آسیا در سال 2024 را تشکیل می دهند.

معرفی 8 مقصد کمتر شناخته شده برای سفر در سال 2024

همه ما آرزو داریم که جواهرات پنهان جهان را کشف کنیم، نفس ما توسط شگفتی های طبیعی در سینه حبس شود که کمتر کسی شاهد آن بوده است و از تجربیات فرهنگی واقعی لذت ببریم.هیچ چیز مانند کاوش در مکانی نیست که تعداد افراد محلی آن از گردشگران بیشتر باشد و فرهنگ محلی شکوفایی داشته باشد.

آشنایی با کشور زیبای اروپایی با بیش از 220 جزیره

یک کشور اروپایی محبوب که به خاطر مناظر خیره کننده و فرهنگ پر جنب و جوشش با 220 جزیره مشهور است، به عنوان یکی از "بهترین" ها برای بازدید جزایر نامگذاری شده است. یونان با 227 جزیره مسکونی، این عنوان شگفت انگیز را به خود اختصاص داده است.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید