آکواریوم آکوا وگا - شهر آنکارا
پارک سرزمین عجایب - شهر آنکارا
آنفا آلتین پارک - شهر آنکارا
پارک ستاره شمالی آنکارا - شهر آنکارا
پارک گنچلیک - شهر آنکارا
پارک حیدر علی اف - شهر آنکارا
تئاتر کوچوک - شهر آنکارا
دریاچه ایمیر - شهر آنکارا
آکواریوم آکوا وگا - شهر آنکارا
باغ وحش و مزرعه جنگلی آتاتورک - شهر آنکارا
پارک سرزمین عجایب - شهر آنکارا
پارک ستاره شمالی آنکارا - شهر آنکارا
باغ وحش و مزرعه جنگلی آتاتورک - شهر آنکارا
سرزمین عجایب اوراسیا - شهر آنکارا
پارک گنچلیک - شهر آنکارا
در این پارک که در نزدیکی دریاچه موگان واقع شده می توانید تمام نیازهای خود را برای تفریح و سرگرمی براورده کنید. استخر این پارک دارای مساحتی برابر 1785 مترمربع و طول 76 متر است و با داشتن 18 سرسره آبی که 6 تای آنها همگانی بوده و 12 تای آنها مخصوص کودکان است.
اطلاعات بیشتر >>این پارک در میانه مسیر جاده ای است که مرکز آنکارا را به فرودگاه متصل می کند. پس از ورود به پارکینگ پارک، می توانید ماشین خود را به صورت رایگان در پارکینگ قسمت پشتی ساختمان دارای چشم انداز طبیعی، پارک کنید و در یکی از اتاق های آن به تماشای منظره بنشینید.
اطلاعات بیشتر >>آلتین پارک، پارک سال در میان کشورهای مدیترانه شرقی بوده و بزرگترین منطقه تفریحی آنکارا با شهرک 640 هزار متر مربعی است. در آلتین پارک سازه ها و میادینی وجود دارد که 85 درصد از آن ها پوشیده از مناطق سبز و دارای چیدمانی از حوضچه ها است.
اطلاعات بیشتر >>مرکز تفریحی اسکی اِلمادا در فاصله 20 کیلومتری آنکارا و 300 کیلومتری استانبول و در ارتفاع 1850 متری قرار دارد و برای سفرهای یک روزه یا تعطیلات زمستانی ایده آل است.
اطلاعات بیشتر >>تئاتر کوچوک که به معنای تئاتر کوچک است، یک تئاتر در محله اولوس در منطقه آلتیندا آنکارا است که در سال 1929 آغاز به کار کرد. این تئاتر توسط تئاترهای ملی ترکیه اداره می شود و در ساختمان اویکاف واقع شده است، که دفتر مرکزی تئاترهای ملی ترکیه نیز در آن قرار دارد.
اطلاعات بیشتر >>اپرای ملی و باله آنکارا اداره ملی شرکت های اپرا و باله ترکیه است و دارای سالن های برگزاری در آنکارا، استانبول، ازمیر، مرسین، آنتالیا و سامسون می باشد. اداره امور اپرا و باله، از سال 1994، جشنواره سالانه اپرا و باله را در تئاتر باستانی آسپندوس، در نزدیکی آنتالیا، با حضور شرکت های بین المللی اپرا و باله برگزار می کند.
اطلاعات بیشتر >>این پارک تفریحی که در سال 2019 افتتاح شد، پیش از این با نام آنکاپارک شناخته می شد. سرزمین عجایب اوراسیا دارای 17 ترن هوایی و در نوع خود دومین پارک بزرگ جهان، بزرگترین پارک موضوعی در ترکیه و به گفته بنیانگذاران آن بزرگترین در نوع خود در اروپا است.
اطلاعات بیشتر >>دریاچه موگان، دریاچه ای کوچک در 25 کیلومتری جنوب مرکز شهر آنکارا و در منطقه درون شهری گورباشی می باشد. ساحل شرقی دریاچه در امتداد بزرگراه است و از شمال تا جنوب ترکیه امتداد می یابد.
اطلاعات بیشتر >>آکوآ وگا بزرگترین تونل آکواریومی ترکیه و یکی از بزرگترین آکواریوم ها در اروپا است که در یکی از معروف ترین مراکز خرید (ناتا وگا، خروجی 2) در بلوار دوگاکنت آنکارا واقع شده و از بهترین مکان های ترکیه برای بازدید با خانواده و فرزندان است.
اطلاعات بیشتر >>سرزمین عجایب ترکیه که بزرگترین پارک کشور و کل اروپا است دارای مساحتی برابر 1،320،000 متر مربع بوده و در آنکارا قرار دارد. اینجا یکی از سرگرم کننده ترین نقاط پایتخت با مناظر باشکوه، رنگارنگ، شخصیت های افسانه ای و فضای سبز است.
اطلاعات بیشتر >>در این پارک سرسبز می توانید به راحتی بر روی محوطه چمن آن که مساحتی برابر با 25،300 متر مربع دارد قدم بزنید و از نمای پارک جنگلی آن به مساحت 180 هزار متر مربع لذت ببرید.
اطلاعات بیشتر >>این پارک به نمایندگی از رهبر بزرگ مردم آذربایجان، حیدر علی اف، در زمینی به مساحت 97،400 متر مربع ساخته شده و دارای یک مجسمه یادبود، محوطه مراسم، دو استخر، یک سالن آمفی تئاتر برای 1500 نفر، زمین ورزشی، اتاق رختکن، زمین بازی کودکان، محوطه تناسب اندام، کافه ها، پیاده رو، شترمرغ و مناطق تفریحی است.
اطلاعات بیشتر >>باغ گیاه شناسی ملی ترکیه، در 10 کیلومتری مرکز شهر آنکارا واقع شده و مساحتی تقریبا 200 هکتاری را پوشش می دهد. باغ ملی گیاه شناسی در بین دو دانشگاه مهم قرار دارد و فضایی استراتژیک را در آنکارا اشغال می کند.
اطلاعات بیشتر >>پارک کواعلو (پارک سوان) یک پارک عمومی 1 هکتاری در محله جانکایای آنکاراست. این پارک که حوضچه آن در سال 2012 بازسازی شد، بیشتر به دلیل قوها (نمادی از شهر آنکارا) شناخته شده است، اما دارای اردک و غاز نیز هست.
اطلاعات بیشتر >>باغ وحش و مزرعه جنگلی آتاترک یک مکان تفریحی گسترده است که در شهر آنکارا قرار دارد. این منطقه شامل یک باغ وحش کوچک، یک آکواریوم، مزارع مختلف کشاورزی و تعدادی گلخانه و رستوران است. یک مزرعه لبنیات هم وجود دارد که توسط وزارت کشاورزی و امور روستایی ترکیه اداره می شود.
اطلاعات بیشتر >>دریاچه ایمیر یکی از نقاط دیدنی با طبیعت زیبا است که در فاصله 20 کیلومتری مرکز شهر آنکارا واقع شده است. مساحت دریاچه ایمیر 108.8 هکتار و عمق متوسط آن 80/3 متر می باشد. بسیاری از مردم محلی و گردشگران برای آرامش و دوری از سر و صدا، آلودگی و زندگی روزمره خود به اینجا می آیند.
اطلاعات بیشتر >>پارک گنچلیک یک مکان تفریحی جذاب برای مردم ترکیه و گردشگران مناطق مختلف جهان است که در مرکز شهر آنکارا واقع شده است. این پارک 38 هکتار مساحت دارد و اولین بار در سال 1943 افتتاح شد. پارک گنچلیک برای همه گروه های سنی سرگرمی های جذاب فراهم می کند.
اطلاعات بیشتر >>در دنیای ما زیبایی و حیرت آور بودن گونه های مختلفی دارند، از عجایب طبیعی گرفته تا مواردی که توسط انسان ساخته شده اند، آثاری که هنوز پایدار هستند و یا اینکه به ویرانه تبدیل شده اند. فهرست این مقاله نیز حاوی برخی از زیباترین عجایب دنیاست. از بقایای تمدن های گم شده که برخی از آنها هنوز هم رمز آلود هستند، تا شهرهای دلربا و اشیا و عناصر خیره کننده در دنیای طبعیت، تمامی این عجایب همگی در فهرست مقاله ای که مطالعه خواهید کرد حضور دارند.
حتماً تا به حال نشنیده بودید که چه کارهایی از دست خودروهای کاروان بر می آید. برای همین در این مطلب بعد از جستجو در میان خودروهای کاروان، خودروهای پیکنیکی و نمایشگاه های خودروهایی که اندازه یک خانه مجهز هستند، به دنبال مدرن ترین موارد گشتیم. فقط این را بدانید دیگر دورانی که خودروهایی مانند تصویر بالا در خیابان ها وجود داشت گذشته است.
قاره آسیا در حقیقت بزرگترین و در عین حال پرجمعیت ترین قاره جهان به شمار می آید، به طور کل این قاره فضایی معادل 44.58 میلیون کیلومتر مربع را اشغال کرده است و باید بدانید که در این فضا 4 میلیارد و 164 میلیون نفر زندگی می کنند. قاره آسیا بطور کلی متشکل از 48 کشور مستقل، 6 کشور غیرمستقل و 6 کشور وابسته می باشد.
سفر کردن فقط به معنای حضور در کشورهای مختلف جهان نیست. سفر یعنی غرق شدن در فرهنگ های مختلف، چشیدن طعم غذاهای عجیب و دیدن دنیا از زاویه ای تازه است. این کشورها فقط جایی برای تفریح نیستند، بلکه تجربه سفرهایی هستند که ذهنیتتان را برای همیشه تغییر می دهند.
کازابلانکا، یا به قول محلی ها «کازا»، پایتخت اقتصادی و تجاری مراکش است. در این شهر پر جنب و جوش که حدود ۴ میلیون نفر جمعیت دارد و ۲۵ درصدشان زیر ۱۵ سال هستند، همه انگار پیام واحدی را دریافت کرده اند: سخت کار کن، زندگی کن و همیشه در حرکت باش.
اگر به دنبال مقصدی هستید که هم تاریخ فرهنگی جذابی ارائه دهد و هم جمعیت بسیار کمی داشته باشد، آسیای مرکزی جایی است که باید به آن سفر کنید. به ویژه ترکمنستان، جایی که افراط گری های مدرن و تاریخ شوروی هنوز در کنار هم نفس می کشند. برای جیانلوکا پاردلی، راهنمای تور، این یکی از بهترین مکان ها برای آوردن مسافران است.
ایمیل تائید کاربری برای شما ارسال شد. لطفا ایمیل خود را چک کنید.
توجه داشته باشید که ممکن است ایمیل در قسمت اسپم قرار گرفته باشد.
از آخرین آفرهای استثنائی و رویدادهای مهم با خبر شوید.