مرتب سازی براساس:
کلیسای توما یک کلیسای انجیلی پروتستان است که در سال 1338 توسط یک معمار آشوری به نام دیوید اوشانا موزیسین، طراح اتومبیل و نقاش معروف کرمانشاهای طراحی گردید. معماری خاص این کلیسا توجه عابرین را به خود جلب می کند و صلیب روی کلیسا به رنگ پرچم ایران رنگ آمیزی شده است.
جاذبه های طبیعی استان مازندران از مهمترین مقاصد گردشگری شمال کشور هستند که به دلیل مناظر و طبیعت زیبا و همچنین آب و هوای معتدل خود شناخته شده هستند. روستای شومیا یکی از مکان های دیدنی در شهرستان نور این استان است که می توانید در سفر بعدی خود به این استان سرسبز از دیدن آن لذت ببرید.
شهر بیشاپور با جاذبه های باستانی بسیار زیبایش کتیبه ای را در خود جای داده است که به تاریخ دقیق ساخت این سایت تاریخی اشاره می کند. کتیبه اَپَسای دبیر یا همان اَفَسای دبیر نام این سنگ نبشه است و نمایشگر نوشته هایی به 2 زبان پارتی و پهلوی است.
شهریری یا شهریئری مجموعه ای باستانی است و از آن با عنوان شهر انسان های بی دهان یاد می کنند. از این رو به شهر انسان های بی دهان خوانده می شود که در آن سنگ افراشته هایی به شکل انسان وجود دارد و همگی دست به سینه و بدون دهان هستند.
جاذبه های طبیعی استان مازندران از مهمترین مقاصد گردشگری شمال کشور هستند که به دلیل مناظر و طبیعت زیبا و همچنین آب و هوای معتدل خود شناخته شده هستند. دریاچه الیمالات یکی از مکان های دیدنی در شهرستان نور است.
امامزاده نورالدین احمد اثری به جا مانده از دوران صفوی است که با شماره 6314 در تاریخ 7 مهر سال 1381 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این امامزاده به امامزاده پاگنده نیز مشهور است.
استان زیبای مازندران با پیشینه غنی مقصدی عالی برای علاقمندان به فضاهای سبز و آثار تاریخی می باشد. شهرستان نکا یکی از خاص ترین بخش های مازندران بوده و به تنهایی جاذبه مهم و گردشگری محسوب میشود.
روستاهای استان مازندران از مقاصد گردشگری محبوب شمال کشور هستند که به دلیل مناظر طبیعی زیبا، آب و هوای معتدل و آثار تاریخی ارزشمند خود شناخته شده هستند. روستای چلک در بخش مرکزی شهرستان نوشهر، یکی از روستاهای دیدنی است.
در غرب جزیره کیش دماغه ای (نوکی پیش آمده از کوه) قرار گرفته است که از رشته کوه های جنوب استان هرمزگان قابل رویت می باشد. این دماغه صخره ای به کلبه هور شهرت دارد و دارای انواع مختلف آبزیان از جمله ماهی های سرخو، سنگسر، هامور، لاک پشت ها و صدف هاست.
مصلا در دوره صفویه و زمان سلطنت شاه سلیمان (سال1087 قمری) به همت حاجی ملک و معماری حاجی شجاع ساخته شد. گفته می شود در آینده نزدیک این بنا به مجموعه فرهنگی تاریخی تبدیل خواهد شد. اجزای کلی بنای آن گنبد آجری، یک ایوان بلند و رواق های طرفین آن است.