مرتب سازی براساس:
خانه امیر بهادر در زمینی به مساحت 3000 متر مربع در خیابان ولی عصر جنوب می باشد. این خانه متعلق به حسین پاشازاده وزیر جنگ مظفرالدین شاه مشهور به امیر بهادر بود که هدف ساخت آن ایجاد یک حسینیه برای درباریان بود.
شهر زیبای قزوین جاذبه ها و آثار جذابی را در دل خود جای داده، جاذبه هایی که سفر به این شهر دوست داشتنی را دوچندان می کند و لذت های وافری را برایتان به ارمغان می آورد. می توان از حسینیه امینی ها به عنوان یکی از زیباترین جاذبه های این شهر نام برد، حسینیه ای دیدنی که در خیابان مولوی کنونی قرار گرفته است.
می توان از تنگه بهرام چوبین به عنوان یکی از جاذبه های شگرف و شاهکاری طبیعی در شهرستان دره شهر نام برد، پدیده ای منحصربه فرد که بناهایی بی نظیر را در دل خود جای داده. بهرام چوبین در واقع نام دره ای است که در دامنه کبیرکوه در مجاورت روستای شیخ مکان آرمیده است.
دریاچه ها از پرطرفدارترین تفرجگاه های گردشگری هر منطقه به شمار می روند. این دریاچه ها در هر طبیعتی از جنگل و دشت گرفته تا کوهستان و بیابان، چشم اندازهای منحصر به فردی را به نمایش می گذارند. کرمانشاه نیز شهری است سرشار از دریاچه های گوناگون.
در سال 965 قمری، وقتی شاه طهماسب دور تهران حصار کشید و زمینه ساز آبادانی آن شد، اولین باروی تهران نیز ساخته شد. در همین زمان به دستور خواهر شاه طهماسب مدرسه، تکیه و حمامی در بازارچه نایب و جوار مدرسه حکیم باشی ساخته شد.
شهر سوخته در تقاطع بین جاده های تجاری عصر برنز در امتداد فلات ایرانی ها قرار گرفته، شهری باستانی که می توان از آن به عنوان یکی از شگفتی های دنیای کهن نام برد. یافته های باستان شناسی در این منطقه گواهی بر ظهور اولین جوامع بشرنشین در شرق ایران است.
بند بهمن از آثار باقی مانده دوره ساسانی بر روی رود خانه قره آغاج است. این بند به عنوان قدیمی ترین سد ایران شناخته می شود و از آن جهت بهمن نام گرفته که منسوب به بهمن، پسر اسفندیار بوده است. دلیل ساخت این بند برای منحرف کردن و هدایت مسیر آب رودخانه به دشت کوار بوده است.
در دوره صدر اعظمی میرزا یوسف آشتیانی در عهد ناصرالدین شاه قاجار در محله ای که به یمن آبهای شمیران، سبز و خرم بود، یک آسیاب آبی با معماری دوره قاجار در این محله تاسیس شد. 60 سال پیش این آسیاب برای مدتی کوتاه در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفت.
کتیبه بیستون اثری برجسته از هنر انسان هایی است که علاوه بر حکاکی تصاویر، می توانستند بنویسند و سنت ها و وقایع مهم خود را به صورت مستند ثبت کنند. در سایت یونسکو آمده است این سنگ نگاره نخستین نوشتار خط میخی بود که در قرن 19 کشف شد.
نقش برجسته نبرد سواره در فیروز آباد با به تصویر کشیدن نبرد اردشیر بابکان موسس حکومت ساسانی با اردوان پنجم آخرین پادشاه اشکانیان، در سال 224 میلادی، یکی از زیباترین سنگ نگاره های دوره ساسانیان به شمار می رود. این اثر تاریخی بر دیواره صخره ای دره تنگاب کنده کاری شده است.