• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  •  برج سلطان زین العابدین شهرستان مازندران استان ساری
  •  برج سلطان زین العابدین شهرستان مازندران استان ساری
  •  برج سلطان زین العابدین شهرستان مازندران استان ساری
  •  برج سلطان زین العابدین شهرستان مازندران استان ساری


برج سلطان زین العابدین

نام مرکز دیدنی

Soltan Zeinolabedin Tower

نوع مرکز دیدنی

مکان تاریخی

شهرستان

ساری

ناحیه

مرکز شهر

مدت زمان بازدید

نیم ساعت

ساعت بازدید

تمام روزهای سال

نرخ قیمت ورودی

رایگان

آدرس

مازندران، ساری، خیابان امامزاده یحیی

معرفی برج سلطان زین العابدین
شهر ساری همچون بسیاری از شهرهای ایران دارای جاذبه های تاریخی بسیار زیبایی است که از نظر معماری قابل تحسین هستند و بازدید از آنها خالی از لطف نخواهد بود. برج سلطان زین العابدین یکی از این آثار تحسین برانگیز است که در نزدیکی امامزاده یحیی قرار دارد و قدمت آن به قرن نهم هجری قمری و دوران آق قیونلوها می رسد. این بقعه درواقع مقبره زین العابدین مرعشی است و در گذشته گورهای نمادین دو نتیجه کمال الدین، موسس سلسله مرعشی را در خود جای داده بود. 
سلطان زین العابدین از شاهان مرعشیان طبرستان و فرزند میربزرگ مرعشی آملی بوده است. ایشان با به قتل رساندن عبدالله، حکومت را از آن خود کرد و پس از نبردهایی که با کریم ابن عبدالله داشت در نهایت با خوردن غذای سمی مادرش در سال 897 هجری قمری، به قتل رسید. 

شکل ظاهری و معماری
این برج 20 متری دارای سه قسمت اصلی یعنی بدنه، گردنه و گنبدی هرمی شکل همراه با هشت وجه است. مقرنس کاری های آجری روی بدنه و همچنین گردنه هر ضلع آن به طور شگفت انگیزی توجه بینندگان را به خود جلب می کند. علاوه بر این، در اضلاع بدنه روزنه هایی به شکل پنجره کار گذاشته شده تا نور مورد نیاز برای روشن کردن صحن بقعه از این طریق تامین شود. از آثار تاریخی باقی مانده در این بقعه می توان به کتیبه نصب شده بالای درب ورودی آن اشاره کرد که با خط رقاع جمله عمل سید علی بن سید کمال الدین بنا، آملی بر روی آن نوشته شده است. 
همچنین کتیبه دیگری که بر روی صندوق چوبی بنا به چشم می خورد از جمله آثار تاریخی متعلق به این بقعه می باشد که با خط ثلث بر روی آن جمله ای نوشته شده و نشان می دهد اینجا مرقد سلطان امیر شمس الدین است. این صندوق منبت کاری شده یک شاهکار صنایع دستی به شمار می رود.

جاذبه های گردشگری نزدیک
این برج در منطقه ای قرار گرفته که تراکم آثار تاریخ درآن زیاد است و از همین رو با طی تنها 100 متر، می توانید از خانه تاریخی سردار جلیل دیدن کنید. همچنین میدان ساعت در فاصله 490 متری بقعه نیز مکانی عالی برای بازدید خواهد بود. 

بهترین زمان برای بازدید
شهر خوش آب و هوای ساری در تمامی فصول سال دیدنی و مکانی دوست داشتنی خواهد بود، بنابراین می توانید در هر زمان از سال به بازدید از این بقعه زیبا بیایید. 

ثبت ملی برج سلطان زین العابدین
این بنای تاریخی مذهبی در تاریخ 31 تیر سال 1313 با شماره 212 به عنوان یکی از آثار ملی ایران در فهرست میراث فرهنگی کشور به ثبت رسید. 


نقشه و موقعیت جغرافیایی

مشاهده دیدنی های اطراف روی نقشه

آب و هوا

دیدنی های نزدیک به برج سلطان زین العابدین

تفریحات نزدیک به برج سلطان زین العابدین

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

ایران گردی
محبوبترین دیدنی های ایران

مقاله های گردشگری

با 12 مورد از قدیمی ترین شهرهای جهان آشنا شوید

اگرچه تعیین قدیمی ترین شهرهای جهان در تاریخ باستان یک کار پیچیده است، اما محققان در مورد چیزهای زیادی بحث کرده اند تا به نتیجه برسند. این بدان معناست که عنوان نهایی «قدیمی‌ ترین شهر جهان» همیشه موضوعی قابل بحث باقی می‌ ماند، اگرچه نمی‌ توانیم رقبای قدرتمند خاصی را که در این فهرست هستند نادیده بگیریم.

متن کامل مقاله

معرفی 5 مکان مقرون به صرفه برای زندگی کوچ نشینی دیجیتال در آسیا

به دنبال مکانی مقرون به صرفه برای زندگی به عنوان یک کوچ نشین دیجیتالی هستید؟ با ارزان‌ترین نقاط مهم کوچ نشینی دیجیتال در آسیا آشنا شوید! بسیاری از محبوب ترین مقاصد کوچ نشینی دیجیتالی در جهان ارزان نیستند. حتی در آسیا، جایی که می‌ توانید ارزان‌ ترین شهرها را برای کوچ نشینی دیجیتالی پیدا کنید، باید بدانید کجا را جستجو کنید.

متن کامل مقاله

معرفی 15 کشور تاریخی برای بازدید در جهان

خود را در سفری به خیابان‌ های باستانی رم تصور کنید، جایی که داستان‌ های گلادیاتورها و کولوسئوم باشکوه در انتظار شماست! حضور الهام‌ بخش اهرام مصر را احساس کنید و از شگفتی‌ های مهندسی که امتحان خود را در گذر زمان پس داده‌ اند حیرت زده شوید. در این مقاله، ما به بررسی 15 کشور تاریخی برای بازدید در جهان خواهیم پرداخت.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید