• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان

راهنمای سفر به ابوظبی

راهنمای سفر به ابوظبی

درباره شهر


امارت ابوظبی یکی از هفت اماراتی است که امارات متحده عربی (امارات) را تشکیل می دهند. این امارت با مساحت 67،340 کیلومتر مربع بزرگترین امیرنشین است و تقریبا 87 درصد از کل مساحت این کشور را به خود اختصاص داده است. شهر ابوظبی در جزیره ای در خلیج فارس و در نزدیکی ساحل مرکزی غربی واقع شده است و بیشتر شهر و امارت به سرزمین اصلی متصل می باشد.
اطلاعات بیشتر

وسایل حمل و نقل


خطوط اتوبوسرانی

تاکسی

اتوبوس دریایی

دوچرخه

حمل و نقل بین شهری

هوایی

فرودگاه بین المللی ابوظبی 
فرودگاه بین المللی ابوظبی دومین فرودگاه شلوغ امارات (پس از دبی) و پایگاه اصلی هواپیمایی پرچمدار ابوظبی، اتحاد است. اتحاد ایرویز که در سال 2003 راه اندازی شد، به سرعت در حال گسترش است و در حال حاضر از امارات متحده عربی به همه قاره های مسکونی پرواز دارد (به جز آمریکای جنوبی؛ که قبلا به برزیل پرواز می کردند)، و خدمات آن (به ویژه در پروازهای طولانی مدت) در همه کلاس ها بسیار خوب است.
از دیگر شرکت های اصلی که به ابوظبی پرواز می کنند می توان به ایر ایندیا، بریتیش ایرویز، کی ال ام، خطوط هوایی بین المللی پاکستان و خطوط هوایی ترکیه اشاره کرد. با این وجود، اکثر پروازهایی که به مقصد ابوظبی است توسط خطوط هوایی اتحاد انجام می شود. 
این فرودگاه به سه ترمینال تقسیم می شود. ترمینال 1 (ترمینال اصلی)، ترمینال 2 (که به خدمات برای هند، پاکستان و بنگلادش و به علاوه خدمات ارائه شده توسط روتانا جت اختصاص داده شده) و ترمینال 3 (ترمینال جدید که به اتحاد ایرویز و شرکای کد مشترک آن اختصاص داده شده است). 
ترمینال 1 ظاهری کمی تیره و یک سایه بان فوق العاده عجیب و غریب دارد که در دروازه ورودی به چشم می خورد. فرودگاه به خوبی نگهداری می شود و یک فروشگاه معاف از مالیات دارد و می تواند در ساعات حدود نیمه شب کمی بیش از حد شلوغ شود. در فرودگاه تنها یک مرکز برای نگهداری چمدان وجود دارد که مرکز خدمات فرودگاهی نامیده می شود. هزینه نگهداری هر چمدان بین 30 تا 52 درهم برای 24 ساعت و سپس 10 درهم برای هر 24 ساعت اضافی (دسامبر 2019) است. 
برای رفتن به مرکز شهر می توانید از تاکسی های الغزال استفاده کنید که با نرخ ثابت 75 درهم به شهر می روند و این سفر حدود 40 دقیقه طول می کشد. تاکسی های دارای تاکسی متر در حال حاضر مجاز به حمل مسافران در فرودگاه هستند و سفر با آن ها به مرکز شهر ابوظبی بین 90 تا 100 درهم هزینه دارد. تاکسی های دارای تاکسی متر می توانند مسافران را به فرودگاه نیز بیاورند. ایستگاه تاکسی ها در انتهای یک پیاده روی طولانی از ترمینال اصلی قرار دارد. همچنین در امارات متحده عربی می توانید از اوبر استفاده کنید.

زمینی

با ماشین
بزرگراه پنج لاین E11 بین دبی و ابوظبی شلوغ ترین محور مواصلاتی در این کشور است و مسافت 130 کیلومتری آن را می توان در حدود 90 دقیقه طی کرد. در حالی که محدودیت سرعت ملی 120 کیلومتر در ساعت وجود دارد، سرعت تا 140 کیلومتر در ساعت نیز قابل قبول است، اما برخی رانندگان اغلب از این سرعت نیز فراتر می روند. 
برای سفر مستقیم از دبی به ابوظبی در بزرگراه E11، از سمت چپ خود به الشحامه بروید و بزرگراه E10 را دنبال کنید، که از جزیره یاس (خروجی در بزرگراه E12) و ساحل الراحه در مسیر پل شیخ زاید به ابوظبی می گذرد. این پل مستقیما به خیابان سلام (خیابان هشتم) متصل می شود، بزرگراهی که به تازگی در امتداد ساحل شمالی جزیره ابوظبی توسعه یافته است. 

با اتوبوس
با اتوبوس نیز می توانید از امارات دیگر مانند دبی، شارجه و غیره وارد ابوظبی شوید. امارات اکسپرس بین ابوظبی و دبی به طور مشترک توسط شهرداری های ابوظبی و دبی اداره می شود و مسیر 130 کیلومتری میان این دو شهر را در حدود دو ساعت طی می کند. اتوبوس هایی که توسط RTA دبی اداره می شوند، اتوبوس های لوکسی هستند که هزینه آن ها 25 درهم (با ارائه کارت نقره ای یا طلایی دبی نول) است. 
اتوبوس های حمل و نقل ابوظبی برای هر سفر 15 درهم هزینه دریافت می کنند. اولین اتوبوس از پایانه اصلی اتوبوس ابوظبی در نبش خیابان هزاع بن زاید اول (خیابان یازدهم) و خیابان شرقی (چهارم) در ساعت 05:30 و آخرین سرویس آن در ساعت 23:30 است. اتوبوس ها با فاصله زمانی 30 دقیقه ای حرکت می کنند، مگر اینکه اتوبوس زودتر پر شود.

با تاکسی
شما می توانید هر تاکسی دارای تاکسی متر را در خیابان های دبی یا هر جای دیگری در کل امارات متحده سوار شوید و از آنجا به ابوظبی بروید. هزینه سفر بین دبی و ابوظبی حدود 250 درهم است. هزینه سفر تاکسی از ابوظبی تا دبی هم حدود 200 درهم است. 

حمل و نقل درون شهری

تاکسی
تاکسی ها برای کسانی که ماشین ندارند یکی از بهترین راه های سفر درون شهری در ابوظبی هستند. هزینه این تاکسی ها همچنین نسبت به سایر کشورهای توسعه یافته بسیار ارزان است.
رایج ترین نوع تاکسی ها، تاکسی نقره ای است. اگر تصادفا یکی از آن ها را دیدید می توانید آن ها را در هر نقطه ای از ابوظبی متوقف کنید. هزینه این تاکسی ها از 5.00 یا 6.00 درهم شروع می شود ولی بهتر است برچسب روی پنجره آن ها را ببینید تا بفهمید چه مقدار باید هزینه کنید. سرعت این تاکسی ها کنترل می شود و اجازه ندارند بیش از 120 کیلومتر در ساعت حرکت کنند. علامت روی سقف تاکسی ها زرد رنگ است.
برای اطلاع از در دسترس بودن آن ها، علامت بالای سر تاکسی را بررسی کنید. در صورت در دسترس بودن، چراغ وسط خاموش است و در شب علامت روشن می شود. اگر آن ها در دسترس نباشند، علامت روشن نمی شود و چراغ قرمز وسط روشن می شود. 
تاکسی های فرودگاهی مدرن تر به نظر می رسند و صفحه ای در بالای آن ها وجود دارد که در دسترس بودن آن را به زبان به انگلیسی و عربی نشان می دهد. این ها تنها تاکسی هایی هستند که در فرودگاه بین المللی ابوظبی وجود دارد و هزینه سفر با آن ها از 25 درهم شروع می شوند و بسته به مقصد نهایی شما می تواند افزایش یابد. معمولا رانندگان تاکسی انعام دریافت نمی کنند ولی اگر به آن ها انعام دهید بسیار قدردانی خواهند کرد. اوبر هم در امارات در دسترس است. 

اتوبوس
ایستگاه اصلی اتوبوس در ابوظبی در جاده هزاع بن زاید قرار دارد. در اینجا می توانید اتوبوس هایی را که به نقاط مختلف داخل شهر می روند و همچنین اتوبوس های بین شهری را پیدا کنید. این ایستگاه های اتوبوس همچنین برای تاکسی های درون اماراتی به عنوان ایستگاه تاکسی عمل می کند. 
توجه داشته باشید از سال 2019، برای سوار شدن به هر اتوبوس در ابوظبی (از جمله به / از فرودگاه)، باید کارت ابوظبی حفیلات خریداری کنید. هزینه این کارت 10 درهم است و در صورت نیاز اعتبار خود را می توانید شارژ کنید. نحوه پرداخت کرایه بسیار ساده است به طوری که برای یک بار سوار شدن در شهر ابوظبی 2 درهم، برای یک بار سوار شدن به اتوبوس منطقه ای 4 درهم، و 80 درهم برای یک ماه سوار شدن به اتوبوس های اجرا (Ojra) لازم است. اتوبوس های سبز مایل به آبی تیره تهویه مطبوع و صندلی چرخدار دارند و مسافران می توانند در ایستگاه های تعیین شده در طول مسیر سوار و پیاده شوند. این ایستگاه ها را می توان با علامت های ایستگاه اتوبوس موقت وزارت حمل و نقل پیدا کرد. مراقب اتوبوس هایی باشید که علامت توقف اتوبوس DoT ندارند زیرا ممکن است در همه ایستگاه های اتوبوس در طول مسیر توقف نکنند. مسیرهای حرکتی اتوبوس ها در زیر آمده است:

مسیر 005: از میدان الماریه سووا به مرکز خرید مارینا از طریق مرکز خرید ابوظبی و خیابان حمدن. هر 10 دقیقه، هر 30 دقیقه در شب، 24 ساعته
مسیر 007: از دروازه الریم شمس به مرکز خرید مارینا از طریق خیابان زاید اول (که به عنوان خیابان الکترا هم شناخته می شود). هر 10 دقیقه، هر 30 دقیقه در شب، 24 ساعته. 
مسیر 008: از باشگاه گردشگری به بریک واتر از طریق خیابان حمدان، خیابان زاید دوم (از طریق خیابان 4)، جاده فرودگاه، خیابان المنهال. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته.
مسیر 009: از المارینا  به بازار المینا از طریق خیابان الفلاح. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. 
مسیر 010: از راس الخدار به المینا از طریق خیابان الفلاح. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. 
مسیر 011: از المارینا به انجمن ماهیگیران المینا از طریق خیابان هزاع بن زاید. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. 
مسیر 032: از اسپوترز سیتی کرفور (Sports City Carrefour) به مارینا مال از طریق جاده فرودگاه، ایستگاه اتوبوس و خیابان زاید اول. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته.
مسیر 034: از راس الخدار به سمت دادگاه های ابوظبی از طریق المارینا و جاده مرور. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. 
مسیر 040: از الماریه به پارک خلیفه جنوبی از طریق خیابان زاید اول و جاده خلیج العربی. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. 
مسیر 044: از انجمن ماهیگیران المینا به باشگاه افسران. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته.
مسیر 052: از الماریه به ام النار از طریق جاده فرودگاهی. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. 
مسیر 054: از اسپورتز سیتی کرفور (Sports City Carrefour) به مرکز خرید ابوظبی از طریق جاده شرق، ایستگاه اتوبوس و خیابان حمدن. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. این اتوبوس خارج از مسجد شیخ زاید توقف می کند. 
مسیر 056: از بازار المینا به ورودی پارک خلیفه. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. 
مسیر 063: از دروازه الریم شمس به مارینا مال از طریق جاده کورنیش. هر 20 دقیقه، هر 60 دقیقه در شب، 24 ساعته. 

ماشین
رانندگان در ابوظبی به بی پروایی مشهور هستند. چندان غیر عادی نیست که خودروها بطور تصادفی مسیر خود را تغییر دهند یا ناگهانی از جلوی خودروهای دیگر عبور کنند و دوربین های ثبت تخلف سرعت را فعال کنند. اگر در ابوظبی اتومبیل کرایه کردید بسیار مراقب باشید. اگر تصمیم رانندگی کردن دارید مواظب باشید که سیستم شماره گذاری خیابان ها در ابوظبی کمی غیر معمول است و ممکن است 30 تا 45 روز طول بکشد تا به آن عادت کنید. گردش در تقاطع تقریبا در هر تقاطعی مجاز است. در اکثر تقاطع ها دوربین وجود دارد و جریمه تخلفات زیاد است (حدود 500 درهم) و ساکنان غیر شهروند را می توان به دلیل رد شدن بیش از حد از چراغ قرمزها اخراج کرد. 

دوچرخه
بله عجیب به نظر می رسد، اما دوچرخه ها به عنوان بخشی از حمل و نقل عمومی در ابوظبی بسیار محبوب هستند. دوچرخه یکی از محبوب ترین وسایل برای خروج از جزایر یاس می باشد و مسیرهای اختصاصی دوچرخه سواری نیز وجود دارد. این مسیرهای ویژه امکان دوچرخه سواری در جزیره یاس و جزیره سعدیات را فراهم می کنند. 
هزینه کرایه یک روزه 20 درهم و هزینه کرایه سه روزه دوچرخه 50 درهم است. 

کشتی
تاکسی و اتوبوس تنها وسیله حمل و نقل در امارات متحده عربی نیست. رفت و آمد از طریق "ابراس" یا کشتی نیز در ابوظبی کاملا عادی است. خدمات کشتی ابوظبی هم به افراد پیاده و هم به رانندگان اتومبیل ارائه می شود. تنها یک مسیر وجود دارد که از مارسا جبل الدانا تا جزیره دلما را در بر می گیرد. خدمات کشتی در روزهای هفته سه بار در روز و در روزهای جمعه فقط دو بار در روز ارائه می شود. 
هزینه کشتی: 20 درهم برای افراد بالای 12 سال و برای کودکان زیر 12 سال رایگان است.

پیاده 
در حالی که قدم زدن در ابوظبی برای مردم محلی مشکلی ندارد، گردشگران کشورهای دیگر ممکن است در گرمای زیاد و آفتاب سوزان این شهر احساس ناراحتی کنند. دمای هوا در ابوظبی می تواند از 50 درجه سانتیگراد تجاوز کند، اگرچه گزارش های هواشناسی پیش بینی ها را "تغییر" می دهد، به طوری که ممکن است هوا را خنک تر از آن چیزی که هست نشان دهد. 
عبور از خیابان به غیر از محل های مشخص شده در شهر ابوظبی مانند بسیاری از کشورها غیرقانونی است، با این حال ممکن است بسیاری قانون را رعایت نکنند و همیشه باید مراقب باشید. گذرگاه های عابر پیاده در فاصله زیادی از یکدیگر هستند، به ویژه در جزیره ریم، جایی که اکثر چراغ های راهنمایی در قسمت های خالی و مسدود شده خاموش هستند.
هنگام عبور از خیابان و به ویژه عبور از روی خطوط عابر پیاده احتیاط کنید. مردم محلی بیشتر اوقات برای عابران پیاده در گذرگاه ها توقف نمی کنند و در صورت مراقب نبودن ممکن است دچار مشکل شوید. تنها برخی از مهاجرانی که اخیرا به ابوظبی آمده اند ممکن است برای عابران پیاده توقف کنند.

نقشه شهر

آب و هوا

پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

مراکز دیدنی

مراکز خرید

سرگرمی ها

رستوران ها براساس قیمت فیلتر کنید

نصیحت های سفر


1) مطمئن شوید که قبل از سفر تقویم تعطیلات مذهبی را بررسی کرده اید. دلیل این امر این است که ممکن است بسیاری از سازمان های دولتی در این روزها تعطیل باشند و رستوران ها و کافه ها نیز برخی نوشیدنی ها را نمی فروشند. 

2) جواهرات را حتما فقط از مراکز خرید اصلی خریداری کنید. مسافران بی تجربه ممکن است در صورت خرید از بازارهای شهر، طلای تقلبی یا طلای با کیفیت پایین را خریداری کنند. 

3) همیشه باید هنگام خرید در بازار چانه بزنید. گاهی اوقات این امر به کاهش چندین برابر قیمت کمک می کند. 

4) برای سفر در شهر چهار روش اصلی حمل و نقل که شامل  تاکسی، اتوبوس، تور، و اجاره اتومبیل می شود در دسترس است.  فرودگاه بین المللی ابوظبی شامل امکانات خوبی مانند بوتیک، مغازه و زمین گلف و موارد دیگر است. معماری این فرودگاه جذابیت خاصی برای گردشگران دارد و به نمادی برای ارتقاء صنعت گردشگری در شهر تبدیل شده است. شبکه خوبی از جاده ها در شهر وجود دارد و تقریباً هیچ ترافیک بزرگی حتی در زمان اوج ترافیک ایجاد نمی شود. اتوبوس های مدرن در تمام نقاط اصلی به مدت 24 ساعت در دسترس هستند. یکی دیگر از گزینه های ارزان تر برای گشت و گذار در شهر استفاده از تاکسی یا کرایه اتومبیل است که به راحتی در سراسر شهر می توان آن ها را پیدا کرد.

5) این شهر در یک منطقه آب و هوایی نیمه گرمسیری قرار دارد که معمولا در طول سال دمای زیادی را تجربه می کند. دمای هوا در فصل تابستان بسیار بالا است و بنابراین توصیه می شود در روز در محل اقامت خود بمانید. طیف گسترده ای از فعالیت های قابل انجام در مکان های سرپوشیده و امکانات دارای تهویه مطبوع در هتل ها موجود است تا گردشگران بتوانند استراحت کرده و از تعطیلات خود لذت ببرند. به آن دسته از گردشگرانی که قصد دارند زمان زیادی را صرف پیاده روی در شهر و گشت و گذار کنند، توصیه می شود سفر خود را به ابوظبی در بازه زمانی ماه نوامبر تا فوریه انجام دهند زیرا درجه حرارت چندان زیاد نیست و جشنواره های بسیاری همراه با بسیاری از فعالیت های شگفت انگیز در فضای باز برگزار می شود. اگرچه این شهر به عنوان یک مقصد تابستانی مشهور است اما در زمستان باید لباس گرم به همراه داشت زیرا دمای هوا در عصرها بسیار پایین می آید. از پوشیدن لباس های نامناسب در اماکن عمومی خودداری کنید اما پوشیدن لباس های شنا یا لباس های کوتاه در سواحل مجاز است.

6) در کشورهای عربی انعام دادن چندان مرسوم نیست و هزینه خدمات در قبض رستوران ها و هتل ها اضافه می شود. با این حال، اگر خدمات فوق العاده خوبی دریافت کنید که نیاز به قدردانی داشته باشد، کارکنان انتظار یک انعام اضافی را دارند و حدود 10 تا 15 درصد کل مبلغ را می توان در هتل ها یا رستوران ها انعام داد. به طور معمول در فرودگاه، حمل کنندگان چمدان بسته به تعداد چمدان ها انتظار گرفتن انعام دارند. 

7) نوشیدن مشروبات الکلی در خیابان های شهر اکیدا ممنوع است و متخلفان این قانون باید جریمه سنگینی بپردازند. 

8) قبل از قدم زدن در شهر لباس های خود را با دقت انتخاب کنید. بهتر است از پوشی لباس های خیلی باز و بدن نما خودداری کنید. 

9) وقتی برای پیاده روی در شهر آماده می شوید بهتر است یک کپی از مدارک خود را به همراه داشته باشید.  پلیس اغلب اوقات ناگهانی برای بازرسی وارد شهر می شود و معمولا بدون یونیفرم این کار را می کند. به عنوان یک قاعده اکثر گشت زنی ها در نزدیکی مراکز خرید اصلی، در میادین شهر و بازارهای اصلی انجام می شود. 

10) به گردشگران توصیه می شود در مدت ساعات 11:00 تا 14:00 از سفر و پیاده روی در شهر خودداری کنند. خورشید در این زمان از روز بیشترین تابش خود را دارد. 

11) هنگام بازدید از بازارها، رستوران ها و دیگر اماکن عمومی مطمئن شوید که همه وسایل را با دست راست خود حمل می کنید، این قانون یک آداب محلی است.  دادن پول به فروشندگان، پیشخدمت ها و رانندگان تاکسی نیز باید با دست راست انجام شود. 

12) اگر فروشنده ای در مغازه یا یک ساکن محلی پیشنهاد نوشیدن یک فنجان قهوه را به شما داد، به هیچ وجه پیشنهاد او را رد نکنید. این کار نشانه بی احترامی خواهد بود. 

13) سیگار کشیدن در اماکن عمومی ممنوع است، اما در بسیاری از مکان ها اتاق هایی برای سیگار کشیدن در دسترس است. وزیر بهداشت این شهر به دلیل افزایش تعداد افراد سیگاری، به ویژه افراد بین 12 تا 16 سال، قوانین سختگیرانه ای را در رابطه با سیگار کشیدن در مناطق عمومی وضع کرده است. مصرف دخانیات، ترویج و تبلیغات آن توسط اداره بهداشت ابوظبی ممنوع شده است.

14) ابوظبی شهری بسیار امن محسوب می شود و میزان جنایت در آن بسیار پایین است. با وجود اینکه میزان جرم و جنایت در آن تقریباً صفر است، پلیس شهر هنوز کنترل دقیقی بر مسائل امنیتی و ایمنی دارد. بنابراین، این ابوظبی به شهری با یکی از پایین ترین نرخ های جرم و جنایت در میان شهرهای جهان تبدیل شده است. سفر در شب ایمن است و نگرانی در مورد سفر با وسایل حمل و نقل عمومی در شب وجود ندارد. با این حال توصیه می شود اقدامات احتیاطی استاندارد را انجام دهید، همانطور که معمولاً هنگام مسافرت در مکان های دیگر دنیا انجام می دهید.


آرزومندیم از سفر خود در شهر ابوظبی نهایت لذت را ببرید.

تیم مدیریت توریستگاه

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید