• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  •  خانه امیر بهادر شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه امیر بهادر شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه امیر بهادر شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه امیر بهادر شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه امیر بهادر شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه امیر بهادر شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه امیر بهادر شهرستان تهران استان تهران


خانه امیر بهادر

نام مرکز دیدنی

The House of Amir Bahador

نوع مرکز دیدنی

مکان تاریخی

استان

شهرستان

تهران

منطقه

منیریه و میدان حر و بریانک

ناحیه

مرکز شهر

مدت زمان بازدید

1 ساعت

ساعت بازدید

روزانه از ساعت 9:00 الی 14:00

نرخ قیمت ورودی

ارزان

متوسط قیمت بلیط

5،000 تومان

آدرس

تهران ، خیابان ولیعصر (عج) پایین‌تر از میدان منیریه، پل امیر بهادر، خیابان بشیری، شماره ۷۱

خانه امیر بهادر در زمینی به مساحت 3000 متر مربع در خیابان ولی عصر جنوب می باشد. این خانه متعلق به حسین پاشازاده وزیر جنگ مظفرالدین شاه مشهور به امیر بهادر بود که هدف ساخت آن ایجاد یک حسینیه برای درباریان بود. بعدها این منزل از وراث امیربهادر توسط شرکت دخانیات ایران خریداری شد، اما در سال 1346 انجمن مفاخر و آثار فرهنگی ایران این منزل را خرید و مرمت کرد. در زمین این خانه دو دستگاه عمارت در اضلاع شمالی و جنوبی وجود دارد. عمارت ضلع شمالی بزرگتر و در دو طبقه است. طبقه زیرین حوضخانه است با دیوارهای کاشی کاری شده و مقرنس کاری و کاشی کاری های زیبا و طبقه بالایی نیز به تبع تمام خانه های قجری دارای تالار بزرگ و اتاق های متعددی که برای مجالس دعا، روضه، قرائت، مجالس سخنرانی و آموزش قرآن در نظر گرفته شده بوده است با تزیینات آینه کاری، مقرنس کاری، ارسی های رنگی، نقاشی های بدیع و تابلوهای نقاشی از افراد مشهوری چون پادشاهان پهلوی و هنرمندان معاصر آن دوره که توسط کمال الملک و آذر صدیقی به تصویر کشیده شده اند. عمارت جنوبی هم که بعدها اضافه شده شامل کتابخانه و گلخانه است. در حیاط هم محوطه بازی و باغچه به همراه مجسمه های برنزی کمال الدین بهزاد منیاتوریست قرن نهم هجری و کمال خجندی شاعر و عارف قرن هشتم هجری می باشد.

ثبت ملی
این اثر با شماره  4411 تاریخ 05/09/1380 به ثبت ملی رسید.

دسترسی به خانه امیر بهادر
وسیله نقلیه شخصی: خانه امیر بهادر در میدان منیریه خیابان ولی عصر قرار دارد به پل امیربهادر که رسیدید وارد خیابان بشیری شوید پلاک 71 خانه امیر بهادر است.
مترو:  در خط 3 در ایستگاه میرزای شیرازی از قطار پیاده شوید. به سمت میدان منیریه روید وارد خیابان ولی عصر شوید به پل امیربهادر که رسیدید وارد خیابان بشیری شوید پلاک 71 خانه امیر بهادر است. بعد از 15 دقیقه پیاده روی مقصد می رسید.


نقشه و موقعیت جغرافیایی

مشاهده دیدنی های اطراف روی نقشه

آب و هوا

دیدنی های نزدیک به خانه امیر بهادر

تفریحات نزدیک به خانه امیر بهادر

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

ایران گردی
محبوبترین دیدنی های ایران

مقاله های گردشگری

مکان های پنهان گردشگری در جنوب شرق آسیا که باید پیش از دیگران از آنها دیدن کنید

جنوب شرق آسیا بهشت مسافران است و با سواحل بکر، غذاهای خیابانی رنگارنگ و فرهنگی غنی، جای تعجب ندارد که مکان هایی مانند بالی و بانکوک مملو از گردشگران باشند. اما اگر به شما بگویم هنوز مکان‌ هایی وجود دارند که بتوانید از شلوغی دور شوید، تجربه‌ های واقعی محلی را کشف کنید و احساس کنید به رازی پنهان دست یافته‌ اید چه؟

متن کامل مقاله

آشنایی با ۱۳ کاری که می توانید در فلورانس انجام دهید

تعیین تعداد آثار هنری که در مرکز تاریخی فلورانس به نمایش گذاشته شده‌ اند (و در فهرست یونسکو نیز ثبت شده اند) کار ساده‌ ای نیست؛ تهیه یک فهرست جامع از دیدنی‌ ها و کارهایی که می‌ توان در این شهر انجام داد، کاری دایرة المعارفی خواهد بود. مجموعه‌ ای از موزه‌ های سطح جهانی، مانند اوفیتزی و گالری آکادمی، روزانه هزاران بازدیدکننده را به خود جذب می‌ کنند، اما این‌ ها تنها بخش کوچکی از میراث پایتخت توسکانی را تشکیل می‌ دهند.

متن کامل مقاله

معرفی ۹ مکان که هنگام سفر به رومانی حتما باید بازدید کنید

رومانی، در گوشه جنوب شرقی اروپا، هنوز به عنوان یک مقصد گردشگری کمتر شناخته شده است. این کشور تنها بخشی از تعداد بازدیدکنندگان سایر کشورهای اروپایی مانند ایتالیا و اسپانیا را جذب می‌ کند، اما زیبایی‌ های طبیعی فراوانی، به‌ ویژه در ترانسیلوانیا و در امتداد کوه‌ های کارپات، همراه با تاریخ جذاب و فرهنگ منحصر به‌ فرد ارائه می‌ دهد.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید