مرتب سازی براساس:
گرجستان - تفلیس
هتل چهار ستاره سیتادینز سیتی سنتر تفلیس در مرکزی ترین و تاریخی ترین بخش از این شهر تماشایی قرار دارد. مرکز شهر تفلیس جایی است که رستوران ها، بارها، جاذبه های تاریخی، فروشگاهی و فرهنگی این شهر، بیشترین میزان تراکم را داشته و میهمانان را قادر می سازد تا در مدت کوتاهی، بخش های مهم را کاوش کنند.
گرجستان - تفلیس
بخش تاریخی شهر تفلیس یکی از مناطق به نامی است که بسیاری از گردشگران و توریست ها به دنبال اقامت در آن و استفاده حداکثری از زمان خود در این شهر زیبا هستند. ساختمان قرن نوزدهمی هتل بوتیک ویلا مِتیِبی هم یکی از مجموعه های اقامتی فوق العاده برازنده در همین ناحیه پر قدمت و پر جاذبه شهر تفلیس می باشد.
گرجستان - باتومی
ساختمان اصلی هتل اینتوریست پالاس به صورت پنج طبقه توسط معمار مشهور روسی ساخته شد. محل کنونی آن در گذشته جایگاه یک کلیسای ارتودوکس بود، کلیسایی که به خاطر اهمیت معماری و زیبایی های نادرش در لیست معروف ترین کلیساهای جهان قرار داشت. این ساختمان نقش میزبانی از کلیسا را تا سال 1936 ایفا می کرد تا اینکه در جریان مبارزات شوروی در هم شکست.