باغ گیاه شناسی باتومی دقیقاً شبیه به توصیفات باغ واقعی بهشت در کتاب مقدس است. منطقه ای شگفت انگیز و بهشت گونه که زیستگاه نادرترین و عجیب ترین گیاهان جمع آوری شده از اقصی نقاط جهان می باشد. قلمرو این باغ، زمینی به مساحت بیش از 110 هکتار را اشغال کرده، قلمرویی عظیم که از بیش از 2000 گونه گیاهی متعدد میزبانی می کند. از بین این 2000 گونه تنها 104 تا در قفقاز یافت می شوند و بقیه ارمغانی از گوشه و کنار جهان به این منطقه اند. تصویری رویایی از گونه هایی مانند ساکورا ژاپنی، نخل های جزایر قناری، بامبو، درختان نخل، ماگنولیا و سرو را در این پارک نظاره گر باشید. به جز درختان گرمسیری بقیه گونه ها به صورت گسترده ای در پارک پراکنده شده اند، به طور کلی بیش از 5000 گیاه مختلف در این پارک زندگی می کند و پرورش داده می شوند.
باغ گیاه شناسی باتومی در فاصله 9 کیلومتری شمال بندر باتومی در منطقه ای به نام دماغه سبز واقع شده است. این پارک در سال 1880 بنیانگذاری شد اما گشایش و افتتاح رسمی اش در سال 1912 اتفاق افتاد. گونه های نادری از گیاهان گرمسیری و نیمه گرمسیری در گوشه و کنار این پارک رشد می کنند و پرورش داده می شوند. پارکی خیره کننده و رویایی که سالانه میزبان سیل وسیعی از بازدیدکنندگان و میهمانان می باشد.
این پارک برای اولین بار توسط گیاه شناس روسی آندری نیکلاویچ کراسنوف (Andrei Krasnov) پایه گذاری شد و هم اکنون بعد از گذشت بیش از 100 سال به یکی از جاذبه های پربازدید توریستی در آجارستان تبدیل شده است.
هزینه: کودکان زیر 10 سال و افراد معلول رایگان، بزرگسالان 8 لاری، دانشجویان دانشگاه های معتبر گرجستان 2 لاری، کودکان زیر شانزده سال و دانش آموزان مدارس گرجستان 1 لاری و هزینه تورهای راهنما 30 لاری می باشد.
چگونگی دسترسی به باغ گیاه شناسی
اتوبوس میکرو شماره 31: این اتوبوس روزانه هر 15 دقیقه یکبار از مرکز تجارت باتومی (Batumi Trade Center) که به آن کوپا مارکت (Khopa Market) در خیابان آگماشانِبِلی (Agmashenebeli) نیز می گویند راه می افتد و در امتداد خیابان گورجِلادزِی (Gorgiladze) حرکت می کند. آخرین توقف اتوبوس در فاصله 50 متری تا اولین دفتر فروش بلیط می باشد و کرایه آن 60 تتری است.
اتوبوس میکرو شماره 40: این اتوبوس روزانه هر 15 دقیقه یکبار از مرکز تجارت باتومی (Batumi Trade Center) که به آن کوپا مارکت (Khopa Market) در خیابان آگماشانِبِلی (Agmashenebeli) نیز می گویند راه می افتد و در امتداد خیابان چاوچاودازه (Chavchavadze) حرکت می کند. آخرین توقف اتوبوس در فاصله 300 متری تا سومین دفتر فروش بلیط می باشد و کرایه آن 60 تتری است.
اتوبوس شماره 15: این اتوبوس هر 40 دقیقه یکبار از خیابان زِیدا گِلی (Zeda Gele) راه می افتد و در امتداد خیابان ملک اِشویلی (Melikishvili)، چاوچاودازه، روستاولی و گوگه باش ویلی (Gogebashvili) حرکت می کند. آخرین توقف اتوبوس در فاصله 100 متری تا دومین دفتر فروش بلیط می باشد و کرایه آن 80 تتری است.
در دنیای ما زیبایی و حیرت آور بودن گونه های مختلفی دارند، از عجایب طبیعی گرفته تا مواردی که توسط انسان ساخته شده اند، آثاری که هنوز پایدار هستند و یا اینکه به ویرانه تبدیل شده اند. فهرست این مقاله نیز حاوی برخی از زیباترین عجایب دنیاست. از بقایای تمدن های گم شده که برخی از آنها هنوز هم رمز آلود هستند، تا شهرهای دلربا و اشیا و عناصر خیره کننده در دنیای طبعیت، تمامی این عجایب همگی در فهرست مقاله ای که مطالعه خواهید کرد حضور دارند.
حتماً تا به حال نشنیده بودید که چه کارهایی از دست خودروهای کاروان بر می آید. برای همین در این مطلب بعد از جستجو در میان خودروهای کاروان، خودروهای پیکنیکی و نمایشگاه های خودروهایی که اندازه یک خانه مجهز هستند، به دنبال مدرن ترین موارد گشتیم. فقط این را بدانید دیگر دورانی که خودروهایی مانند تصویر بالا در خیابان ها وجود داشت گذشته است.
قاره آسیا در حقیقت بزرگترین و در عین حال پرجمعیت ترین قاره جهان به شمار می آید، به طور کل این قاره فضایی معادل 44.58 میلیون کیلومتر مربع را اشغال کرده است و باید بدانید که در این فضا 4 میلیارد و 164 میلیون نفر زندگی می کنند. قاره آسیا بطور کلی متشکل از 48 کشور مستقل، 6 کشور غیرمستقل و 6 کشور وابسته می باشد.
گاهی اوقات، و تنها اگر خوش شانس باشید، ارسال نامه تنها شامل رفتن به اداره پست نمی شود. در سراسر جهان، تعدادی دفتر پست در مکان هایی بسیار غیرمعمول وجود دارند که خودشان به جاذبه های گردشگری تبدیل شده اند. یکی روی یک خانه قایق در دریاچه دال در هند و میان شیکاراها قرار دارد، دیگری از سال ۱۸۱۹ در یک غار در اسلوونی مخفی شده، یکی روی دامنه های کوه اورست قرار گرفته و دیگری زیر آب در اقیانوسیه است.
اگر قصد دارید به خارج از کشور نقل مکان کنید، از شرایط ویزا و موانع زبانی گرفته تا جامعه جهانی مهاجران، عوامل زیادی برای بررسی وجود دارد. اما در نهایت، امکان پذیری زندگی در یک کشور دیگر اغلب به یک موضوع ساده بر می گردد؛ گران ترین مکان های جهان برای زندگی، با اجاره های سرسام آور و قیمت های بالای غذا و خدمات همراه اند؛
سالزبورگ به خاطر کاخ های باروک، سالن های کنسرت باشکوه، گالری های هنری پر از آثار استادان بزرگ و هتل های لوکسش معروف است، بنابراین شاید اولین شهری نباشد که برای یک سفر اقتصادی در نظر بگیرید. اما با کمی برنامه ریزی می توانید پایتخت آلپ اتریش را با هزینه ای بسیار کم تجربه کنید.