• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


تاسیس هتل ترامپ و ترس مردم بومی بالی از برانگیخته شدن خشم خدایان

  تاریخ ارسال : ۱۳۹۵/۱۱/۱۹   تعداد بازدید : 12057   گروه مطلب : اخبار


معبد قرن شانزدهمی تاناه لوط
مردم بالی معتقدند که باید به درختان نارگیل احترام گذاشت

در این روزها که رئیس جمهور جدید آمریکا دونالد ترامپ امور دولت را در دست گرفته، مردم بالی به شدت در برابر ساخت یکی از هتل های در دست کار و برنامه کمپانی آن، واکنش و عکس العمل نشان داده اند و به مخالفت با این پروژه برخواستند.
اما مشکل کجاست؟ بنا به گزارش بلومبِرگ (Bloomberg) آنها معتقدند که ساختارهای غول پیکر به شدت خشم خدایان این سرزمین را برانگیخته می کند.
پروژه برنامه ریزی شده هتل بین المللی ترامپ و برج بالی حاصل یک تلاش مشترک با توسعه دهندگان اندونزی است. هدف از انجام این پروژه بازسازی یک هتل موجود و تبدیل آن به یک اقامتگاه بسیار بزرگ تر که با یک برج و زمین گلف کامل می شود، می باشد. در راستای ساخت این هتل می بایست از معبد قرن شانزدهمی تاناه لوط (Tanah Lot temple) چشم پوشی شود، جاییکه مردم بومی معتقدند خدایان هندو در آن ساکن اند. با توجه به افسانه ها و روایات قومی کسی اجازه ندارد در این مکان ساختمانی بلندتر از درختان نارگیل بسازد، زیرا انجام این کار خدایان را خشمگین خواهد کرد. اما با توجه به اینکه این هتل در ارتفاع بالاتری ساخته خواهد شد، پس در نتیجه به این اعتقادات تجاوز شده و خشم خدایان بر انگیخته می شود. 


معبد قرن شانزدهمی تاناه لوط



با توجه به گزارش مشابه بلومبرگ آی گاستی نورا سودیانا (I Gusti Ngurah Sudiana) رئیس محلی پَریسادا هیندو دامارا اندونزی (Parisada Hindu Dharma Indonesia) برترین سازمان هندوهای کشور به شدت در برابر هرگونه تحولات جدید که معبد را تحت تاثیر قرار می دهد، مخافت کرده است. این مسائل در بالی بسیار حساسند و با توجه به تعصب شدید مردم این منطقه در برابر تقدسات، حتی امکان صحبت کردن درباره این موضوع برای به توافق رسیدن وجود ندارد و احتمال انجام این پروژه بسیار ضعیف است.
با توجه به گزارشات اَتلَنتیک در طول دوره بازرگانی و کارگزاری ایده آل برای هتل اندونزی ترامپ رفتاری بسیار دوستانه با سِیتا نُوانتو (Setya Novanto) سخنگوی خانه نمایدگان کشور و کسی که به طور موقت و پس از تلاش برای گرفتن مبلغ 4 میلیون دلار از یک شرکت معدنی ایالت متحده برکنار شد، داشته است. 
ترامپ در مراسمی در سپتامبر سال 2015 از نُوانتو به عنوان یک مرد شگفت انگیز نام می برد و این موضوع باعث نگرانی هایی درباره تعارضات منافع برای غول املاک و مستغلات پس از رئیس جمهور شدنش شده است. وی از زمانی که به عنوان رئیس جمهور مشغول به کار شد دو پسر خود مسئول شرکت کرد. منتقدان و کارشناسان بارها و بارها از زمانیکه وی بر سر کار آمد، برای محروم کردن دارایی ها و مایملاکش از تشکیلات ترامپ سر زدند و خواستار دیدار و صحبت با وی در مورد این امور شدند، اما رئیس جمهور آنها را رد کرد. هتل های ترامپ مستقیماً به درخواست برای بیان نظر پاسخ نداده اند. در ادامه تصاویری زیبا از معبد قرن شانزدهمی تاناه لوط را مشاهده خواهید کرد.

معبد قرن شانزدهمی تاناه لوط

معبد قرن شانزدهمی تاناه لوط

معبد قرن شانزدهمی تاناه لوط


منبع: travelandleisure





نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.
محبوبترین مراکز دیدنی
ایران گردی
محبوبترین دیدنی های ایران

مقاله های گردشگری

بهترین زمان برای سفر به آلبانی

آلبانی در سال‌ های اخیر یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری بوده است و دلیلی هم وجود ندارد که فکر کنیم به این زودی‌ ها محبوبیت خود را از دست بدهد. این کشور حوزه بالکان سواحل زیبایی با آبهای زلال، شهرهای میراث جهانی یونسکو با کوچه‌ های دلربا و تونل‌ های زیرزمینی، همراه با مسیرهای پیاده‌ روی‌ فوق‌ العاده در رشته‌ کوه آکرسید (آلپ آلبانی) و موارد بسیار زیاد دیگری دارد.

متن کامل مقاله

آشنایی با ۱۵ مورد از بهترین کارهایی که می‌ توانید در مادرید انجام دهید

مادرید شهری چنان سرشار از زندگی و فرهنگ است که به سختی می‌ توان در چند پاراگراف حق مطلب را در مورد آن ادا کرد. از نظر هنری، این شهر دارای بهترین موزه‌ های هنر قاره سبز است که در آنها شاهکارهای رنسانس و آثار مهم قرن بیستم منتظرند تا شما را مجذوب خود کنند، و در مقایسه با هر شهر دیگری در اروپا، جایگاه خود را دارد. بیایید بهترین کارهایی را که می‌ توانید در مادرید انجام دهید، بررسی کنیم.

متن کامل مقاله

با ۱۳ مکان عالی برای بازدید در لهستان آشنا شوید

از قلعه‌ های آجری قرمز در امتداد رودخانه ویستولا گرفته تا کلیساهای زیبای کراکوف، و از روستاهای چوبی کوه‌ های تاترا گرفته تا تپه‌ های شنی بادخیز ساحل بالتیک، لهستان پر از چیزها و کارهای جالب برای دیدن و انجام دادن است.لهستان یک مقصد گردشگری کمتر شناخته شده است و عاشق غافلگیر کردن و فراتر رفتن از انتظارات است. اگر علاقه‌ مند به دیدن روی دیگری از اروپا هستید، اجازه دهید شما را به ۱۳ مکان برتر برای بازدید در لهستان ببریم.

متن کامل مقاله



خبرنامه توریستگاه
توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید